Lukava tajna fatalnih žena: Trik koji provereno izdužuje noge za 12cm!

Tajna devojaka sa A liste se krije u jednostavnim zlatnim sandalama koje čine da njihove noge izgledaju čak 12 cm duže

Kada se Džema Arterton pojavila na Flmskom festivalu u Veneciji, sve oči su bile uprte na beskrajno duge noge britanske glumice, piše Elle.rs.

Ipak za zgodne listovi i čvrste, izdefinisane butine sa jasno istaknutim mišića, nisu samo odgovorni dobri geni i sati provedeni u teretani. Tajna se krije u metalik zlatnim sandalama sa kaišom oko zgloba, koje se prilogađavaju obliku noge i čine ih tanjim.

I Džema nije jedina dama koja je otkrila moć ovih sandala, već i mnoge druge holivudske dame koje su totalno opsednute njima.

Foto: Reuters / APFoto: Reuters / AP

Viktorija Bekam, Širli Fernandes Versin, Rouzi Hantington Vajtli i Penelope Kruz su prošetale ove lepotice – kada smo shvatili njihov isti fenomenalan efekat!

Ključ se krije u dva tanka kaišića – jedan na zglobu, a drugi iznad prstiju. Oni su toliko tanki, da izgledaju gotovo nevidljivo, zbog čega stvaraju iluziju bosih nogu, i čine da noge izgledaju 12 cm duže.

Zlatna boja je daleko glamuroznija od nude ili bež, ali se i dalje slaže sa svim tonovima kože. Kao rezultat, kaiševi ne prekidaju liniju nogu, te su odgovorni za stvaranje optičke iluzije dugih nogu.

Žene krupnije građe često izbegavaju sandale sa kaševima, jer je potnato da one mogu da ih skrate i učine debljim. Ako spadate u ovu kategoriju dama, savetujemo da odaberete model u nude boji, najpribližnijoj vašoj boji kože.

Foto: ReutersFoto: Reuters

Autor: elle.rs

 

Komentara
Očitavanje..