MALE ALI PALE ;) Evo zašto je dobro imati male grudi

Devojke koje imaju male grudi često su nesrećne i pate da imaju „bujnije poprsje“. Međutim, nakon što ovo pročitaju, shvatiće da su u prednosti u odnosu na žene sa velikim grudima.

Žene sa malim grudima više uživaju u seksu

Evo zašto je dobro ukoliko imate male grudi.

Više uživate u seksu

Deluje vam neverovatno, ali je istinito. Žene sa malim grudima mnogo više uživaju u krevetu od onih koje imaju prosečne ili velike grudi. Razlog tome je što imaju manje masnog tkiva, te je male grudi lakše nadražiti i stimulisati. Istraživanja pokazuju i da žene sa malim grudima češće dožive orgazam.

Neće skupljati poprsje po komšiluku

Velike grudi izgledaju super kod devojaka. Ipak, s godinama grudi se spuštaju prema pupku. Dakle, što su vam grudi manje, to je i manji rizik da će se spustiti. Takođe, mišićima je lakše da „nose“ male grudi.

Uvek ćete izgledati mladoliko

Kao što smo već pomenuli, male grudi će teže da se spuštaju ka pupku, samim tim moćićete i pod „stare dane“ da nosite dekolte. Ovo će učiniti da uvek izgledate ženstveno.

Lakši odabir odeće

Kad smo već pomenuli dekolte… Priznaćete da velike grudi često izgledaju vulgarno u nekoj otvorenoj majici, iako ženi to nije bila namera. Ipak, kod žena koje imaju manje grudi duboki dekolte deluje seksi i prefinjeno.

Bolje držanje

Velike grudi često su velik teret ženi koja ih nosi. Primetili ste da se žene s većim grudima već od tinejdžerskih dana pogrbljuju i žale na bolove u leđima. Nekada problem bola bude toliko veliki da se ženi podvrgnu operaciji kako bi smanjile svoje grudi.

Seksi donji veš

Ukoliko ste mnogo lutali po radnjama sa donjim vešom, primetili ste da žene sa manjim grudima imaju veći i lepši izbor. Nažalost, žene sa manjim grudima često nemaju taj luksuz, jer moraju da nađu brushalter koji će dovoljno dobro držati njihove grudi, što ne ostavlja dovoljno prostora za estetiku.

Žene su zdravije

Karcinom dojke je mnogo više rasprostranjen kod žena sa velikim grudima i to samo zbog toga što na vreme „ne napipaju“ promenu na grudima. Sa malim grudima je mnogo lakše uočiti i pod prstom osetiti kvržice, te se ove žene uglavnom na vreme jave lekaru.

izvor:mediapress.rs

Komentara
Očitavanje..