Marija ima novo prezime i novi stil, ali nije jedina koja je sinoć blistala!

Sinoć je Beograd bio u znaku glamura. U Tržnom centru Stadion, u svečanoj sali „Stadion Hall“ izabran je Zlatni auto, nagrada za najbolji automobil koji bira magazin „Autobild“ u akciji pod generalnim pokroviteljstvom kompanije OMV.

To je atraktvina, dugo očekivana limuzina „Alfa romeo đulija“, a ovom događaju prisutvovale su i brojne poznate dame. I ne samo prisustvovale. Neke od njih dodeljivale su i druge nagrade „Autobilda“ za razne kategorije automobila.

 

NIKOLINA PIŠEK

Svečani program dodele nagrada vodila je Nikolina Pišek, koja je sve zadivila izborom haljine za ovo veče. Puder roze til u kombinaciji sa crnom čipkom bio je pun pogodak. Naravno, uočljiv detalj je metalik kaiš koji je isticao njen više nego tanak struk. Visoka štikla uz ovakvu haljinu se podrazumeva.

 

 

MARINA TADIĆ

Mlada pevačica u usponu. Prisutne je raznežila pesmom „Jedno leto kasno“ Bisere Veletanlić. I niko nije mogao sinoć da ospori njenu eleganciju. U belom odelu, sakou s pantalonama šireg kroja Marina je bila veom šik. Kontrast koj je postigla sa crnim uskom majicom dubljeg dekoltea dala je notu seksepila čitavom stajlingu. I efektan detalj za kraj – moderna mala metalik tašna. Marina je uručila nagradu za najbolji karavan – Volvo V90.

 

KALINA KOVAČEVIĆ

Na lepoj ženi sve stoji lepo, posebno mala crna haljina. Krajnje jednostavna i efektna. Dva detalja dala su ovoj haljini notu glamura – gola ramena i lepršavi kratki rukavi. Kalini uistinu više nije bilo potrebno ništa. Bio je ovo pun pogodak. Kalina je dodelila čak četiri nagrade. Tri je uručila kompanijama koje su se u prethhodnoj godini istakle u pratećim segmentima automobilske industrije. A četvrtu je dodelila Tojoti za pik-ap godine – model „hajlaks“.

 

SNEŽANA DAKIĆ

Snežana Dakić toliko je dugo u svetu mode da u izboru toalete za ovakov veče ne može omanuti. Ovog puta to je bio kombinezon sa V izrezom, iz njene nove kolekcije, koja se bazira na bezvremenim modelima u aktuelnim bojama i desenima. Vrlo svedeno i efektno. Snežana je inače dodelila prvu nagradu na ovoj večeri  – za najbolji kompkatni automobil „alfa romeo đulijetu“.

 

MARIJA RADMANOVIĆ

Ovo veče upriličila je voditeljka Marija Kilibarda koja se od sada predstavlja kao Marija Radmanović. Za razliku od Marijinih prethodnih haljina, koje su bile uske i u bojama, njen izbor ovog puta bio je potpuno drugačiji. Za ovaj događaj izabrala je svečaniju kombinaciju. Crna haljina dubljeg dekoltea protkana je diskretnim štrasom, a raskošan izgled daje upečatljiv donji deo haljine. Crvene štikle su začinile su ovu šarmantnu seksi kombinaciju. Marija je dodelila veliku plaketu Autobilda za pobednika u generalnom plasmanu, najbolji automobil u 2016. godini – „alfa romeo đuliju“.

 

ANĐELKA PRPIĆ

Glumica Anđelka Prpić za ovo veče izabrala je zelenu čipkanu mini haljinu šireg kroja koju je kombinovala sa crnim sakoom i čizmama. Jednostavno i veselo, baš kao što je i Anđelka.

 

SANJA PAPIĆ

Bivša misica zadržala je vitku liniju i sjajan izgled. Njen izbor nije bila crna toaleta za ovo veče. Jednostavna kombinacija u boji kože sa svilenom bluzom Sanji odlično pristaje. Jedan detalj, velika ogrlica s dugim perlicama, u stvari deo košulje, iskočila je prvi plan i dala ovom kompletu živost. Iz Sanjinih ruku kristalna prizma za kompaktni krosover otišla je u ruke predstavnika Hjundaija za model „tuson“.

 

BEBA DRAGIĆ

Poslovna žena u savršenoj maloj crnoj haljini. Kroj ističe vitku figuru, a dodatno je naglašavaju i elegantne crne crne štikle. Ogrlica je efektan detalj na ovoj kombinaciji.

 

 

PRIZNANJA

Uz navedena priznanja, na sinoćnoj svečanosti uručena su i posebne plakete za rezultate u prethodnom periodu u pratećim segmentima. Nagrade su osvojili:

– „Generali osiguranje Srbija“, za aktivnosti oko projekta na polju osiguranja motornih vozila „Moj auto plus“,
– „Heineken“, za CSR akciju „Društvo, ko vozi kući“ i
– „Credit Agricole Srbija“ za auto-kredit „Moj auto FIX“

Žena

Komentara
Očitavanje..