Za odevnu kombinaciju u kojoj se pojavila nedavno u Vašingtonu izabrala je ovaj model baletanki. I to baš ovaj model! Nije marila što su cipele za nekoliko brojeva manje, morala je da ih obuje.

Sjajno kežual modno izdanje Melanije Tramp
SJAJNO KEŽUAL MODNO IZDANJE MELANIJE TRAMPFOTO: PROFIMEDIA

Da su cipele zaista bile one prave za odeću, vidi se na ovoj slici. I pogledajte kako taj vešto odabran niz bež tonova na gospođi Tramp, od obuće preko torbe do detalja na košulji.

Jednostavno, a efektno
JEDNOSTAVNO, A EFEKTNOFOTO: PROFIMEDIA

Iskombinovala je nekoliko nijansi ove neutralne boje i to veoma vešto. Sa njom je tog dana bio i njen suprug koji, kako slika pokazuje, ne odustaje od ektremno dugačke crvene kravate.

Donald i Melanija Tramp
DONALD I MELANIJA TRAMPFOTO: PROFIMEDIA

I ovaj čovek sa crvenom kravatom je pre nekoliko dana svojoj ženi priredio novo, a sigurno ne i poslednje neprijatno iznenađenje, Desilo se ono tokom svečanosti u vazduhoplovnoj bazi „Endrus“. Posle njenog govora on joj je prišao, rukovao se sa njom, a onda joj poručio: „Idi na drugu stranu bine. Sedi, dušo“.

Pre ovog: „Sedi, dušo“, umeo je on da pred njenim nosem zatvori vrata automobila, da joj okrene leđa, da je potpuno ignoriše, uputi neprimerene reči.

Melanija Tramp i njene cipele u kojima je ispratila svečanost u bazi
MELANIJA TRAMP I NJENE CIPELE U KOJIMA JE ISPRATILA SVEČANOST U BAZIFOTO: PROFIMEDIA

Poslednje poniženje Melanije je izdržala u savršenim cipelama, animal dezena. Cela njena odevna kombinacija je bila pun pogodak.

Stilizovana bez greške
STILIZOVANA BEZ GREŠKEFOTO: PROFIMEDIA

Seriju svojih uspešnih modnih izdanja nastavlja iz nastupa na nastup, od jednog do drugog javnog pojavljivanja.

Prava odeća za važnu priliku
PRAVA ODEĆA ZA VAŽNU PRILIKUFOTO: PROFIMEDIA

Crnu odeću koju je nosila 11. septembra u Vašingronu na dan obeležavanja 16 godinaod terorističkog napada na SAD, bila je adekvatna i po modnom bontonu, ali i u skladu sa modnim trendovima.

Sportsko izdanje Melanije Tramp
SPORTSKO IZDANJE MELANIJE TRAMPFOTO: PROFIMEDIA

Melanija pdojednako blista i u sportskoj odeći. Posle bure koja se digla zbog njenog hoda u štiklama u Majamiju, ona je područja pogođena uraganom Irma, obišla u ravnoj obući.

Pravi je modni znalac prva dama Amerike. Pa i kada Tramp zagrmi, sjajnim izgledom pomalo zaseni njegove nedžentlmenske ispade.

LJUTA NA HRVATE

Ono što je Melaniji pored Donalda uspelo da ovih dana pokvari rasploženje jeste plakat koji je osvanuo na blibordima u zagrebu, na kojima uz njenu sliku piše: „Zamislite koliko daleko možete da dogurate uz malo poznavanje engleskog jezika“.

Melanija je kako saznaje RTL, zatražila je da se plakati uklone u roku od 24 sata.

„Ta kompanija koja je radila tu marketing kampanju nije upoznata s hrvatskim propisima. Zakon o obveznim odnosima i hrvatski kodeks o oglašavanju jasni su u tom pravcu, pa niko, niko ne sme da upotrebljava lice, fotografiju nekog pojedinca u marketing svrhe ako nema saglasnost tog pojedinca”“, rekla je Nataša Pirc-Musar, advokat Melanije Tramp.

J.M.