Milica Todorović otkrila kako bi nazvala svoj novi album! VIDEO

Pevačica Milica Todorović govorila je za K1 televiziju u emisiji „Kec na jedanaest“ o tome kako je došlo do njene obrade čuvene „Cesarice“ Olivera Dragojevića, druženju sa Novakom na „bosanskim piramidama“ i njenom „neambicioznom“ novom albumu.

– Javila mi se a kapela grupa Famos i predložila da zajedno obradimo „Cesaricu“ Olivera Dragojevića.

Oni su dobili prava od njegove porodice, a ja sam s oduševljenjem odmah prihvatila tu ponudu jer obožavam Olivera, njegove pesme i njegov rad.

Snimanje naše obrade je bila izuzetna čast i pravo zadovoljstvo – kazala je ona za televiziju K1.

Poznata pevačica je otkrila u emisiji „Kec na jedanaest“ da slobodno vreme provodi na „bosanskim piramidama“, baš kao i Novak Đoković.

– Ja obožavam grad Visoko jer ima neverovatnu energiju i profesora Semira Osmanagića i kad god nađem slobodnog vrmena odem tamo da se „obnovim“, tamo sam se i preselila sa Noletom, koji tamo često odlazi.

Milica je priznala da želi biti ambicioznija osoba u odnosu na to kakva je sada.

– Ja sam zaista jedna lenja osoba, nisam baš toliko ambiciozna, ali planiram da to promenim tako što ću u aprilu izbaciti ceo novi album. Jednostavno bih ga nazvala „kupus“, jer stvarno ima svega i svačega.

I grčki pravac i prave narodnjake i pop pesme, a imamo i starinske, novi prizvuk, duet sa Gazda Pajom, imam sve i svašta – zaključila je ona za K1 televiziju.

Foto Instagram
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije