Milica Todorović otkrila kako bi nazvala svoj novi album! VIDEO

Pevačica Milica Todorović govorila je za K1 televiziju u emisiji „Kec na jedanaest“ o tome kako je došlo do njene obrade čuvene „Cesarice“ Olivera Dragojevića, druženju sa Novakom na „bosanskim piramidama“ i njenom „neambicioznom“ novom albumu.

– Javila mi se a kapela grupa Famos i predložila da zajedno obradimo „Cesaricu“ Olivera Dragojevića.

Oni su dobili prava od njegove porodice, a ja sam s oduševljenjem odmah prihvatila tu ponudu jer obožavam Olivera, njegove pesme i njegov rad.

Snimanje naše obrade je bila izuzetna čast i pravo zadovoljstvo – kazala je ona za televiziju K1.

Poznata pevačica je otkrila u emisiji „Kec na jedanaest“ da slobodno vreme provodi na „bosanskim piramidama“, baš kao i Novak Đoković.

– Ja obožavam grad Visoko jer ima neverovatnu energiju i profesora Semira Osmanagića i kad god nađem slobodnog vrmena odem tamo da se „obnovim“, tamo sam se i preselila sa Noletom, koji tamo često odlazi.

Milica je priznala da želi biti ambicioznija osoba u odnosu na to kakva je sada.

– Ja sam zaista jedna lenja osoba, nisam baš toliko ambiciozna, ali planiram da to promenim tako što ću u aprilu izbaciti ceo novi album. Jednostavno bih ga nazvala „kupus“, jer stvarno ima svega i svačega.

I grčki pravac i prave narodnjake i pop pesme, a imamo i starinske, novi prizvuk, duet sa Gazda Pajom, imam sve i svašta – zaključila je ona za K1 televiziju.

Foto Instagram
Komentara
Očitavanje..