Muškarci se OVOG SVOG POSTUPKA najviše STIDE u seksu, ali redovno ga PONAVLJAJU: Razlog je posebno NEVEROVATAN

Među silnim istraživanjima i temicama o seksu nedavno je pažnju stručnjaka privukla i jedna kojom su se bavila dva univerziteta u Velikoj Britaniji. Ova studija otkrila je čega se muškarci zapravo najviše stide u seksu, ali i da taj postupak redovno ponavljaju.

Naime, istraživanje se između ostalog bavilo i time koliko često muškarci koriste zaštitu. Ispostavilo se da je to ređe slučaj kada je žena atraktivna. Što je žena privlačnija, jači pol manje ima potrebu da posegne za kondomom, a samim tim i povećava rizik od prenošenja polnih bolesti.

Eksperiment je sproveden tako što je muškarcima pokazano 20 fotografija različitih žena, a za svaku su morali da kažu koliko je lepa i atraktivna, ali i da odgovore da li bi imali seks sa njima.

Drugo istraživanje je pokazalo i da 83 odsto muškaraca ima problem sa standardnom veličinom kondoma, koji je duži od njihovog polnog organa. Zato mnogi muškarci izbegavaju zaštitu, budući da je prosečna dužina penisa je 14,15 centimetara, iako oni kojima je kondom veliki mogu da ga ostave urolanog pri kraju.

(yourtango.com)

Foto Profimedia
Izvor/Autor ŽENA BLIC
Komentara
Očitavanje..