Zavisnica od estetskih korekcija Piksi Foks, otišla je čak do Seula, Južne Koreje jer su svi drugi doktori odbijali da je operišu, kako bi dobila simetričnu vilicu u obliku slova „V“ i ličila na svoju omiljenu heroinu iz stripa.

Nije bila zadovoljna izgledom svoje brade.
NIJE BILA ZADOVOLJNA IZGLEDOM SVOJE BRADE.FOTO: PROFIMEDIA

Ova 27-godišnjakinja rizikovala je paralizu lica i nedelju dana nije mogla da jede ni govori, a za potpuni oporavak treba da prođe minimalno godinu dana.

Piksi će u bolničkom krevetu provesti narednih 12 meseci
PIKSI ĆE U BOLNIČKOM KREVETU PROVESTI NAREDNIH 12 MESECIFOTO: PROFIMEDIA

Sve ovo je uradila kako bi mogla da se pojavi kao glavna zvezda u sopstvenoj seriji dečijih stripova koju planira da lansira naredne godine.

– Želela sam da imam vilicu u obliku slova V i tako dobijem izgled heroine iz stripa. Ova operacije učiniće moje lice manjim, a samim tim oči će mi izgledati veće.

Kreiraću sopstvenog crtanog lika koji će zaživeti u knjigama, a nadam se i na filmu. Svoj žiot ću pretvoriti u priču u kojoj sam ja superheroj, a fantazija i fikcija biće zasnovani samo na meni – rekla je Piksi neposredno pre operacije.

Bolovi nakon operacije su bili nesnosni
BOLOVI NAKON OPERACIJE SU BILI NESNOSNIFOTO: PROFIMEDIA

Dodala je i da je ovo najteža operacije od svih kojima se podvrgla jer je zahtevala dosta istraživanja.

Piksi je prvi put otišla pod nož 2011. godine, a do sada je povećala grudi, uradila dve liposukcije, podigla obrve i zadnjicu, promenila boju očiju i izvadila šest rebara.


(dailymail.co.uk)

I.K.