Najlepša ljubavna izjava slavnog glumca

51512011 The 66th Annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre in Los Amgeles, California on August 25th, 2014. The 66th Annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre in Los Amgeles, California on August 25th, 2014. Matthew McConaughey, Camila Alves FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Nama su oni najslađi par na svetu koji i posle 10 godina veze i troje dece izgleda zaljubljeno kao na početku veze!

Ovako je izgledao momenat kada je slavni glumac, Matthew McConaughey (46) upoznao suprugu Camilu Alves (33) u jednom klubu u Los Anđelesu 2006. godine:

“Bio sam srećan i sam. Nisam tražio ljubav, bilo mi je dobro u sopstvenoj koži i tu gde sam bio. A onda sam ugledao nju. Krajičkom oka sam zapazio tu prelepu figuru kako ‘lebdi’ na nekih dvadesetak metara od mene. Sećam se da u tom momentu nisam rekao: Ko je to?, nego sam pomislio: Šta je to? Rekao sam sebi: To nije žena koju ćeš pozvati da dođe i sedne sa tobom, McConaughey. Podigni dupe sa stolice i osvoji je. Tako sam i uradio”, izjavio je slavni glumac za People.

Deset godina kasnije, srećno oženjen i otac troje dece, Matthew i sada ima samo reči ljubavi za svoju suprugu.

“Osvojila me zato što je poštovala sebe, svoju porodicu, zato što ništa nije uzimala olako. Izašli smo na prvi sastanak i tri dana kasnije sam znao… Sa ovom ženom želim da izlazim svako veče na sastanak, ne želim ni jednu drugu”!

izvor: STIL

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije