Nakon 100 operacija: Silovao je, izbo nožem, unakazio kiselinom, a ona danas izgleda OVAKO! (FOTO)

Neverovatno hrabra i jaka žena.

Priča manekenke Keti Pajper je zaista kao iz nekog horor filma. Sve je zapravo počelo veoma bezbrižno, upoznala je dečka Denija Linča preko Interneta i nakon dugog dopisivanja odlučila da izađe sa njim. Međutim, nakon dve nedelje, nakon večere, odveo je Kejti u hotelsku sobu. Prvo ju je silovao, a zatim izbo nožem po rukama. U sobi ju je držao osam sati, a zatim ju je odveo kući.

Koliko je kivi bitan u trudnoći

Dva dana nakon toga, Linč ju je pozvao da se nađu kako bi se izvinio i objasnio, ali kada je izašla iz stana, njegov saradnik Stefan Silvester joj je, po Linčovom nalogu, prosuo sumpornu kiselinu u lice.

Saveti kako da regulišete povišen nivo prolaktina

Ona se u početku skrivala od javnosti, ali je rešila da progovori radi sebe i svih žena koje su takođe preživele neki vid nasilja. U proteklih 9 godina je imala oko 100 operacija, pa je do sada uspela koliko toliko da poboljša svoj izgled.

– Danas kad se pogledam u ogledalo, ožiljci na mom licu više me ne uzrujavaju. Oni su danas samopodsetnik da sam jaka, jača od osobe koja je htela da me povredi. Svi imamo svoje ožiljke, bilo na telu ili duši, svi koji preživimo. Sledeći put kad se pogledate u ogledalo i vidite ožiljak, kažite sami sebi da ste ponosni što ste preživeli – napisala je Keti Pajper na društvenoj mreži.

Evo kako ona danas izgleda:

A post shared by Katie Piper (@katiepiper_) on

Komentara
Očitavanje..