NAPRAVIĆETE ŽIVOTNU GREŠKU, AKO NE SAZNATE OVO: Evo znakova koji su stvoreni za BRAK, OSTALI NE

Da li ste među njima?
Ako ste kao male zamišljale svoju venčanicu i pitale ko će to biti “onaj pravi”, možda vi i ne morate da brinete i razmišljate da li ste za brak. Ali, budite svesne da nisu sve žene predodređene za tu instituciju, pogotovo u današnje vreme gde strpljenje među partnerima polako nestaje. Nemojte se voditi onim mišljenjem da se “svaka žena mora udati”. Ne. Jednostavno ne mora. Nije svakoj ženi pojam sreće brak i sve ono što on sa sobom nosi. Pustite priče okoline i zapitajte se.

U nastavku vam pružamo pomoć, da kroz horoskos spoznate koji znakovi su rođeni da budu u znaku, ostali baš i ne.

Rak

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voleti skoro pa bezuslovno i biće spremna da sa vama ili zbog vas ode i na kraj sveta. Njena osećanja su uvek intenzivna. Uz nju ćete najzad spoznati šta znači imati pored sebe pravo žensko. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu. Pošto je sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, uz nju vam je pozorište u kući zagarantovano. Pored nje ćete živeti kao “bubreg u loju”, okruženi uvek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Takvoj ženi bi svaki muškarac pohitao u zagrljaj posle napornog dana na poslu! Deca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. Sve što od vas očekuje je da je mazite, pazite i budete iskreni.

porodica
Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ženka i ratnica. Ovo je žena neverovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko…Ona traži jednakog sebi, pa pored nje nikako nećete biti samo običan čovek, već supermen! Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvek ćete se pitati u čemu je caka? Sve što radi za vas, radi celim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav. Ona se i za svoju decu bori poput lavice. Uvek će biti na oprezu. Teško onom ko pokuša da im učini nažao, ili kaže nešto ružno. Od vas zahteva samo da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža?!

Jarac

Pred ovom ženom bi svako pao na kolena, pa zašto ne biste i vi? Jaka kao crna zemlja, podneće sve, a dok ulaže nadljudske napore da uradi šta je naumila, nećete primetiti ni kap znoja na njenom plemenitom čelu. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav biti postojana.

Uz nju svakog dana postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je volela i dok ste bili “niko”, a uz nju ćete sigurno postati “neko” – čovek vredan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

Ako ste takvu ženu uspeli da privučete, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovek i koliko vredite. Daće sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Ona odgaja pobednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primerom.

SD

Komentara
Očitavanje..