Lepa Dilajla trenutno je na odmoru sa prijateljicama u Meksiku, a izazvala je “kolaps” na plaži šetkajući naokolo u minijaturnom crnom bikiniju, za koji modni stručnajci tvrdi da će biti najpoželjniji ove sezone.

Kažu da će ovog leta svi nositi ovakav bikini
KAŽU DA ĆE OVOG LETA SVI NOSITI OVAKAV BIKINIFOTO: PROFIMEDIA

Ova mlada dama šepurila se u crnom topiću sa srebrnim zipom koji je u jednom momentu otkrio donju liniju njenih grudi, ali su zapravo daleko interesantnije bile gaćice sečene tako da otkrivaju kukove, ali pružaju pogled i na gotovo čitavu zadnjicu, a vrlo su uske i u predelu međunožja, pa pogrešan korak može da pokaže i više nego što želimo.

Rizično, ali upravo ovakve gaćice već su hit među trendi cicama i Instagram zvezdama!

Prevdiđaju joj blistavu karijeru
PREVDIĐAJU JOJ BLISTAVU KARIJERUFOTO: PROFIMEDIA

Inače, Dilajla studira u Njujorku, a ako na prvu niste prepoznali njeno prezime, hajde da razjasnimo o kome je reč – ona je ćerka poznatog glumačkog para Lise Rine i Harija Hamlina.

Ova ćerka slavnih roditeljka kaže da se sasvim slučajno obrela u svetu manekenstva, i da je za sve kriv – ko drugi nego Instagram!

 

View this post on Instagram

 

you seem like you taste sweet **says the bug next to me

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on


“Nikada nisam razmišljala o tome, ali Instagram je učinio da se to desi. Postavljala sam svoje slike, i agencije su mi slale poruke tipa: “Želimo da te predstavljamo”. Eto, tako je počelo”, rekla je svojevremno.

I Dilajlina tri godine mlađa sestra Amelija je takođe krenula njenim stopama.

S.P.