Nataši Bekvalac i njenoj ćerkici se svi dive zbog ovog gesta!

Naša lepa pevačica, Nataša Bekvalac, poznata je kao veliki ljubitelj životinja, a očigledno je njena ćerkica nasledila to od mame, pa su njih dve zajedno uspele da oduševe javnost.

Nataša Bekvalac je na svoj Instagram profil postavila snimak male žute kuce koja leži sklupčana u uglu na čistoj prostirci, sa činijom vode pored sebe.

– Moja ćerka danas je u nas dom donela promrzlog i jako preplašenog psa… ostavljen je na autobuskoj stanici u kutiji… ako neko želi da ga uzme neka mi piše u inbox…o njemu ništa ne mogu da kažem sem da je štene, jako tužan i dečak – napisala je ona.

Svima je već poznato da je Nataša veliki ljubitelj životinja i često koristi društvene mreže kako bi pronašla dom za neku napuštenu životinju kojoj je odlučila da pomogne.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

To je za svaku pohvalu i njeni fanovi su to prepoznali.

– To je divno! Svaka čast tvojoj devojčici! To je kućni odgoj! A tebi hvala što si ga ugostila! Nadam se da će se naći neko ko je raspoložen da prihvati malenog švrću – bio je jedan od komentara.

Čak su se javili i neki ljudi iz Nemačke voljni da uzmu malu, uplašenu kucu, tako da će Nataša uskoro uspešno udomiti još jednu životinjicu.

Komentara
Očitavanje..