Svi izbegavamo nazive koje određuju žene koje imaju seks. A to je smešno. Ali u ovom kontekstu, reč “slobodna” vrlo je važna. Posle decenija nakon što su me nazivali “slobodna”, pa mi govorili da ne budem “slobodna”, upozoravali me na opasnosti stanja biti “slobodna”, konačno povlačim reč.

Prevaziđena je priča da žene koje su lako pružale seksualna zadovoljstva muškaroima završavaju neudate
PREVAZIĐENA JE PRIČA DA ŽENE KOJE SU LAKO PRUŽALE SEKSUALNA ZADOVOLJSTVA MUŠKAROIMA ZAVRŠAVAJU NEUDATEFOTO: PROFIMEDIA

U tekstu “Wall Street Journal” prošle nedelje, muškarac, akademik, razmatrao je o tome kako žene koje lako pružaju seksualna zadovoljstva muškarcima završavaju neudate.

Duboko udahnite.

Odakle da počnem?

Prvo, jezičke odrednice koje upućuju na to da muškarci žele seks, a žene daju seks, nisu dobre ni za jedan pol. Žene imaju seksualnu želju. Muškarci imaju emotivne potrebe. Pogrešno je oslanjati se na stereotipe. Ali da vidimo koliko ova teorija pije vodu.

 Pre nego što sam upoznala svog muža, bila sam poprilična fuksa.
PRE NEGO ŠTO SAM UPOZNALA SVOG MUŽA, BILA SAM POPRILIČNA FUKSA.FOTO: PROFIMEDIA

Ja sam udata. Verila sam se sa 24 godine, udala ove godine sa 26. Pre nego što sam upoznala svog muža, bila sam poprilična fuksa. Ne tolika fuksa kolika sam želela da budem, ali zasigurno ne časna sestra.

Imala sam spojeve, šeme za jednu noć, seks. Išla sam u fetiš klubove i na seks žurke, fotografisala sam se naga i postavljala fotke onlajn. Takođe sam se specijalizovala kao tradicionalna katolička devojka za “sve osim” radnje jer se oralno zadovoljavanje ne ubraja u broj ljudi sa kojima si spavala.

U svakom slučaju, kada sam upoznala svog muža, mnogo mi se dopao. Želela sam da mi bude dečko i nekoliko žena iz mog društva želelo je isto. I morala sam da se potrudim. Šta sam uradila? Bila sam slobodna.

Veoma, veoma slobodna. Nosila sam najprovokativniju haljinu koju možete da zamislite – crni spandeks, mreža, ogroman dekolte. Flertovala sam, vrlo sam implicirala da sam zanimljiva u krevetu, i znate šta? Imala sam seks.

Ne znam odakle ona stara ideja da će to što imate seks učiniti da taj muškarac nestane
NE ZNAM ODAKLE ONA STARA IDEJA DA ĆE TO ŠTO IMATE SEKS UČINITI DA TAJ MUŠKARAC NESTANEFOTO: PROFIMEDIA

I ne znam odakle ona stara ideja da će to što imate seks učiniti da taj muškarac nestane. Mogu samo pretpostaviti da se to posebno odnosi na ljude koji su izuzetno loši u seksu. U kom svetu će nešto zanimljivo što radite sa nekim učiniti da tog nekog nikada više ne vidite?

Ne vidim drugi način kako sam osvojila svog supruga osim što sam 23. decembra odlučila da mu pomerim mozak.

Ideja da će žene umreti ako imaju seks kompletna je glupost. Plasiralo ju je društvo puritanaca koji žele da živite dosadan život, bez seksa.

Svaki muškarac koji vas više neće zvati zato što vas je video golu nije neko sa kim treba da budete u vezi. Pristojni momci, koji treba da budu kandidati za brak, ne otpisuju ženu zato što su sa njom imali seks.

Upravo je to što ćete imati seks biti test da li je muškarac sa kojim ste se upustili u vezu pristojan ili nije. Njegova reakcije posle toga će pokazati. Zato, poslušajte moj savet. I slobodne se udaju. A kada se udamo, bolje smo u krevetu zbog prethodne vežbe. Mi samo ne završavamo u braku sa pseudomoralistima koji sude o ženi samo zato što ona uživa u seksu.

(metro.co.uk)