NEMA ŠANSE DA OMANE: Pošaljite mu OVAKVU poruku i ODLEPIĆE ZA VAMA

Telefon u ruke i pritisnite SEND!

Veoma je jednostavno da mu se uvučete pod kožu (ponovo) i podgrejete strast u vezi. Dovoljno je samo da pratite naše male savete i uzmete telefon u ruke!

Budite toplije
Iako je dopisivanje o logističkim ili stvarima koje trebaju da se obave, dodajte malo topline u to. Umesto da napišete „Kada dolaziš kući?“ pošaljite „Jedva čekam da stigneš kući. Kad stižeš?“

Vratite spontanost
Sećate se kako ste nekada, na početku veze znale da pošaljete jednostavno „Mislim na tebe“? Vratite takve poruke u igru. Jednostavno je, ali veoma efektno. Kada imate loš dan, takva poruka će vas odmah oraspoložiti.

Iznenađenjima nikad kraja
Oboje ste kod kuće? Pošaljite dragom slatku poruku iz druge sobe kad se probudite iz popodnevne dremke. Ili bolje, pošaljite seksi pozivnicu u spavaću sobu kroz fotku njegovog omiljenog dela vašeg tela.

Razdaljina može biti zabavna
Ukoliko je jedno od vas van grada, iskoristite razdvojenost da začinite stvari. Pošaljite neke erotične poruke koje će nagovestiti šta ga čeka kad se vrati s puta.

Tehnologija nije uvek najbolji izbor
Poslednje, ali ne i manje važno. Nemojte da dozvolite da tehnologija bude previše prisutna u vašim životima. Važno je da ostavite sve tehničke uređaje kada ste sami i naprosto uživate u prisustvu voljene osobe. U svemu treba imati meru. Svaka inovativnost je dobra, menjajte načine na koje provodite vreme i komunicirate i nikada nećete upasti u rutinu.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Komentara
Očitavanje..