Neverovatan trik: Kako da prekrijete šminkom sve nepravilnosti na licu!

Recite zbogom aknama i bubuljicama zahvaljući ovom fantastičnom puderu iz kozmetičke kuće Vichy!

Svaka dama koja je u tinejdžerskim danima patila od akni i bubuljica zna koliko je naporno najpre izlečiti lice od istih, ali i prekriti ožiljke koji su ostali!

Ukoliko vam se i sada pojavi poneka bubuljica donosimo vam rešenje kako da za par minuta prekrijete sve nepravilnosti i uživate u sjajnom i čistom tenu!

KORAK 1

Pre bilo kakvog tretmana, pobrinite se da vam je lice očišćeno i hidrirano jer ćete jedino tako uspeti da prekrijete baš svaku nepravilnost!

Šminkerka Milica Jevtić predlaže da lice očistite Normaderm gelom za umivanje koji je namenjen problematičnoj koži! Gel za dubinsko čišćenje je obogaćen salicilnom kiselinom pa će nakon korišćenja vaša koža biti glatka i vidljivo zdravija!

KORAK 2

Naredni korak koji sledi jeste da nanesete prajmer, pa zatim puder,  korektor i vrlo pažljivo sve utrljate dok akne, ožiljci i bubuljice ne postanu prošlost!

Kao što već pretpostavljate, prekrivanje nepravilnosti na licu nije nimalo naivan i lak posao. Osim što ste uspeli da prekrijete, sigurno želite i da vam bude prijatno i da ne stavlajte teške podloge na lice koje će vam dodatno pogoršati situaciju!

Kompanija Vichy je rešila da pomogne devojkama koje se bore sa masnom kožom i bubuljicama i smanji im proces prekrivanja svih nepravilnosti na licu!

Zahvaljujući Dermablend 3D korektivnom tečnom puderu nije vam potreban ni prajmer, ni korektor, ni dodatna podloga! Dovoljno je samo da ga nanesete i uživate u savršenom tenu!

Ovaj tečni puder je specijalno napravljen za dame koje imaju masnu kožu i probleme s aknama i bubuljicama! Ne samo da ovaj puder prekriva nepravilnosti na licu već i tokom mesec dana upotrebe tretira akne.

Najbolje od svega je to što će potpuno prekriti sve prethodne ožiljke i nepravilnosti na licu!

Dermablend 3D korektivni tečni puder je usavršen i ima mat završetak pa preko njega nije neophodno stavljati završni sloj kamenog ili prah pudera.

Sjajno se uklapa sa svim drugim make up proizvodima čineci kompletnu šminku postojanom i svezom tokom čitavog dana. Najbolje od svega je to što je on toliko lagan da ne morate stavljati bazu za šminkanje već ga možete direkto naneti na lice!

Pre nego što ćete naneti Dermablend 3D korektivni tečni puder dovoljno je kao što smo već spomenuli da samo očistite kožu.

Potom odmerite količinu koju želite da nanesete na lice i blagim pokretima ujednačite ten! Po potrebi ponovo nanesite na zone nesavršenosti ili ožiljke i uživajte u savršenom tenu!

U nastavku pogledajte i tutorijal šminkerke Milice Jevtić kako da pripremite lice za make up i skinete šminku u samo 3 koraka!

Cosmopolitan

 

Komentara
Očitavanje..