A NIJE NISKA: Samohrana majka je zavisna od HORMONA RASTA jer hoće da postigne OVO!

Iako je prosečne visine, ona redovno konzumira hormon rasta i nema nameru da prestane sa time.

Džeki Rajlend (29) je samohrana majka troje dece koja je ujedno i fitnes fanatik. Iako nema ništa loše u tome što želi da izgleda najbolje moguće, ova mama je bila zavisna i od steroida, koje je ipak prestala da koristi jer nije dobijala rezultate koje je očekivala.

Međutim, Džeki je jednu zavisnost zamenila drugom i to ljudskim hormonom rasta.

– Čini da vaša koža izgleda bolje, izgledate mlađe, nokti i kosa vam rastu i topi masti – navela je Džeki kao razlog zbog kojeg toliko koristi te hormone.

Take me back ?

A photo posted by Snapchat ? Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

Ipak, ona priznaje da posledice mogu biti veoma opasne:

– Vaše srce može da se uveća što može biti opasno. Ukoliko imate kancerogene ćelije u telu, umnožavaće se velikom brzinom. Da li je zavisnost? Jeste zbog rezultata koje dobijate. Primetila sam da kada nestane iz mog tela, dobijem na težini, osećam se umorno i manje optimistično – dodala je Džeki.

That time ?? #leg day #gymlife #fitmum #girlswholift

A photo posted by Snapchat ? Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

Iako su joj i grudi zaštitni znak, kaže da je to jedino zbog čega žali – jedan od implanata joj je pukao i otrovna supstanca je dospela u njeno telo, pa je imala hitnu intervenciju kako bi joj se to santiralo.

Nakon što je objavila listu želja na Tviteru, počela je da dobija poklone i od ljudi koje nikada nije upoznala. Dobila je televizor, nakit, Roleks vredan 5000 funti i mnoge druge stvari.

Još jedna njena zavisnost, zbog koje između ostalog i koristi hormon rasta jeste pravljenje selfija. Pošto joj nisu dovoljni osvetljenje i fliteri, ona želi da sa hormonom rasta postigne to savršenstvo na slikama kojih dnevno pravi oko 100.

Za mene je pravljenje selfija kao disanje – rekla je Džeki.

Ona priznaje da je zabrinuta da će njena ćerka postati opsednuta izgledom i selfijima kao i ona, ali misli da njene zavisnosti neće moći da se otarasi.

– Važim za najvećeg svetskog selfijaša i neću da se žalim, jer me je to dovelo ovde gde sam sada – istakla je Džeki.

Anyone else always 25/8 in their car ??

A photo posted by Snapchat ? Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

Komentara
Očitavanje..