A NIJE NISKA: Samohrana majka je zavisna od HORMONA RASTA jer hoće da postigne OVO!

Iako je prosečne visine, ona redovno konzumira hormon rasta i nema nameru da prestane sa time.

Džeki Rajlend (29) je samohrana majka troje dece koja je ujedno i fitnes fanatik. Iako nema ništa loše u tome što želi da izgleda najbolje moguće, ova mama je bila zavisna i od steroida, koje je ipak prestala da koristi jer nije dobijala rezultate koje je očekivala.

Međutim, Džeki je jednu zavisnost zamenila drugom i to ljudskim hormonom rasta.

– Čini da vaša koža izgleda bolje, izgledate mlađe, nokti i kosa vam rastu i topi masti – navela je Džeki kao razlog zbog kojeg toliko koristi te hormone.

Take me back ?

A photo posted by Snapchat ? Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

Ipak, ona priznaje da posledice mogu biti veoma opasne:

– Vaše srce može da se uveća što može biti opasno. Ukoliko imate kancerogene ćelije u telu, umnožavaće se velikom brzinom. Da li je zavisnost? Jeste zbog rezultata koje dobijate. Primetila sam da kada nestane iz mog tela, dobijem na težini, osećam se umorno i manje optimistično – dodala je Džeki.

That time ?? #leg day #gymlife #fitmum #girlswholift

A photo posted by Snapchat ? Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

Iako su joj i grudi zaštitni znak, kaže da je to jedino zbog čega žali – jedan od implanata joj je pukao i otrovna supstanca je dospela u njeno telo, pa je imala hitnu intervenciju kako bi joj se to santiralo.

Nakon što je objavila listu želja na Tviteru, počela je da dobija poklone i od ljudi koje nikada nije upoznala. Dobila je televizor, nakit, Roleks vredan 5000 funti i mnoge druge stvari.

Još jedna njena zavisnost, zbog koje između ostalog i koristi hormon rasta jeste pravljenje selfija. Pošto joj nisu dovoljni osvetljenje i fliteri, ona želi da sa hormonom rasta postigne to savršenstvo na slikama kojih dnevno pravi oko 100.

Za mene je pravljenje selfija kao disanje – rekla je Džeki.

Ona priznaje da je zabrinuta da će njena ćerka postati opsednuta izgledom i selfijima kao i ona, ali misli da njene zavisnosti neće moći da se otarasi.

– Važim za najvećeg svetskog selfijaša i neću da se žalim, jer me je to dovelo ovde gde sam sada – istakla je Džeki.

Anyone else always 25/8 in their car ??

A photo posted by Snapchat ? Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije