NIJE U PITANJU ODEĆA NI FRIZURA: Samo jedan detalj mu može pokvariti utisak o vama!

Ako želite da ostavite najbolji mogući utisak, morate voditi računa.

Odbarale ste dobar autfit, sredile frizuru, napravile spisak tema o kojim želite da prilate na dejtu (priznajte da svi to radite) i razmišljate šta biste još mogle da dodate i da ga oduševite svojom pojavom? Iako vam se čini na momci ne obraćaju pažnju na detalje, veoma je bitno da i vaš manikir bude uredan i u skladu sa situacijom.

I dok je kozmetička industrija danas toliko napredovala da svako može iz salona izići s noktima kakve god poželi, svetlucavi, šareni ili neuredan manikir nije dobra ideja ukoliko želite da ostavite utisak devojke koja vodi računa o svom imidžu.Odbarale ste dobar autfit, sredile frizuru, napravile spisak tema o kojim želite da prilate na dejtu (priznajte da svi to radite) i razmišljate šta biste još mogle da dodate i da ga oduševite svojom pojavom?

Isprobajte nešto novo: 5 neobičnih saveta koji će podići vaš SEKS na potpuno NOVI nivo!

Iako vam se čini na momci ne obraćaju pažnju na detalje, veoma je bitno da i vaš manikir bude uredan i u skladu sa situacijom.


I dok je kozmetička industrija danas toliko napredovala da svako može iz salona izići s noktima kakve god poželi, svetlucavi, šareni ili neuredan manikir nije dobra ideja ukoliko želite da ostavite utisak devojke koja vodi računa o svom imidžu.

Dijeta sa mandarinama: kako izgubiti 3 kilograma nedeljno


ZA TRI MESECA SMRŠALA 15 KILA, pa sa svetom rešila da podeli TAJNU ZDRAVOG MRŠAVLJENJA

Veštački nokti više nisu u modi, a neuredni manikir i iskrzani lak nikada nisu ni bili, a to potvrđuju i svi beauty editorijali iz modnih časopisa na kojima manekenke uvek imaju kratke i jednobojne nokte i zato sledeći put kada krenete na dejt povedite računa i kakav manikir nosite.

 

Foto Instagram
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije