NIKAD UDOVOLJITI: Ovim horoskopskim znacima ništa nije DOVOLJNO DOBRO!

Džabe se trudite…

Neke je ljude jednostavno nemoguće zadovoljiti, a astrolozi tvrde da to ima veze sa znakom u kojem su rođeni i ističu tri najveća kritičara zodijaka.

Možete se truditi do besvesti, ali ako imate posla s nekim od ovih horoskopskih znakova, sav trud će biti uzaludan, jer su oni pravi profesionalci u pronalaženju stvari koje ne valjaju.

 

Blizanci

Jedan od najneodlučnijih znakova je ujedno i najbolji u kritikovanju stvari. Njihova sklonost predomišljanju je neverojatna, a upravo će zahvaljujući njoj uspeti pronaći negativne stvari čak i tamo gde ih normalan čovek nikad ne bi pronašao.

svađa

svađa
Foto: Profimedia

Devica

Device su perfekcionisti, a samim tim i jako sklone kritikovanju – ne samo drugih, nego i sebe. Drugima će to možda delovati kao hronično nezadovoljstvo, ali Device zapravo samo pokušavaju učiniti stvari savršenima.

 

Vodolija

Ovaj znak nije toliko sklon kritkovanju drugih koliko voli pronalaziti greške kod sebe. Vodolije bi htele da budu savršene u svemu što rade, a kad im to ne uspe, osećaju se kao potpuni promašaj. Za njih je samokritika vrsta terapije.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije