Nisam mogla da glumim od botoksa, uništila sam sebe

Foto: Gettyimages
0 4,467

Pre dve godine počela je da “vraća” svoj stari izgled i uklonila je neke implante koji su počeli da joj stvaraju probleme. Priznala je i da je celog života smatrala da je najbitnija lepota, pa je zapostavila zdravlje.

 

Moraš prihvatiti starenje, a ja sam imala sa tim velikih problema, rekla je zvezda “Prijatelja” Kortni Koks (Courteney Cox) za magazin “Pipl (People)”.

Holivudskoj glumici (54) se nije sviđalo kako je izgledala pa je ubrizgala filere u lice.

Međutim, rezultati nisu bili onakvi kakve je htela. Lice joj se u potpunosti promenilo posle brojnih estetskih operacija.

“Nisam to shvatala dok jedan dan nisam stala i rekla ‘Oh pa ne ličim na sebe'”, priznala je Koks, koja je želela da bude što duže mladolika.

Foto: Gettty

Pre dve godine počela je da “vraća” svoj stari izgled i uklonila je neke implante koji su počeli da joj stvaraju probleme. Priznala je i da je celog života smatrala da je najbitnija lepota pa je zapostavila zdravlje.

“To je pomalo tužno jer me dovelo u nevolju. Jako sam se trudila da držim korak s vremenom, a zapravo sam samo pogoršala sve”, zaključila je Kortni.

Priznala je da pre desetak godina zbog preteranog botoxa nije mogla da glumi.

“Ja sam glumica, koristim svoje lice da bih nešto odglumila. Tada to nisam bila u stanju zbog botoksa. Osećala sam se jadno. Kad ljudi počnu da petljaju oko svog čela i kad ne mogu da pomere obrve, to je čudno”, ispričala je glumica.

Foto Gettyimages
Izvor/Autor Superžena
Komentara
Očitavanje..