NIŠTA NIJE BEZ RAZLOGA: Evo šta znači kada sanjate da varate partnera

Svi smo barem jednom sanjali seks sa sadašnjim i bivšim partnerom, šefom, kolegom ili koleginicom, poznatim glumcem ili pevačicom, čak i sa životinjama. Šta to znači?

Ako ste prevarili partnera

Jedan od najčešćih snova o seksu. Ne znači da to zaista želite, niti da u stvarnosti imate loš seksualni život, već da nešto želite sakriti od partnera ili ste mu već nešto slagali, pa vas grize savest.

Osim toga, prevara u snu može značiti i da želite eksperimentisati u seksu, da želite isprobati nešto novo, ali se plašite da vaš partner nije za to raspoložen.

Ako je partner prevario vas

To je često pokazatelj da niste sigurni u ljubav ososbu s kojom ste u vezi. Ne pruža vam dovoljno pažnje i ljubavi. Možda se plašite da će vas ostaviti.

Dakle, taj san nije poruka ‘više sile’ da obratite pažnju na to s kime se vaš partner viđa, već da malo porazgovarate o obostranim osećanjima i zajedničkim planovima.

Ako ste imali seks sa prijateljem ili prijateljicom

Ni ovo nije delo vaše podsvesti ili skrivenih želja, već najčešće, kažu stručnjaci, znači da se nečemu posebno divite kod osobe sa kojom ste se seksali u snovima. Možda čak i zavidite toj osobi na nečemu.

To nisu materijalne stvari već neke karakterne osobine, obrazovanje, intelektualne sposobnosti. Možda se vaš prijatelj uspeo odviknuti od pušenja, a vi niste?

Ako ste imali seks sa kolegom ili koleginicom

erovali ili ne, ovaj san najčešće govori o tome da vas kolega ili koleginica s kojim ste se seksali u snu, baš živcira! S druge strane, može značiti isto što i seks s prijateljima – da se toj osobi zbog nečega divite.

Možda zarađuje više? Promaknut je? Šef ga voli? Premda, pojedni psihoanalitičari ipak kažu da se radi o potisnutoj privlačnosti. Razmislite i o tome …

Ako ste bili gej

San o seksu s osobom istog pola ne znači da ste vi, zapravo, latentni homoseksualac, već da nemate dovoljno samopouzdanja. Osobe koje su previše samokritične često imaju ovakve snove. Rešenje je jednostavno – promenite mišljenje o sebi.

Ako ste sanjali seks s glumcem, glumicom, pevačicom …

Ako ste mislili da ovakve snove imaju samo tinejdžeri, živeli ste u zabludi. Holivudska lepotica u vašem krevetu je, zaparvo, znak da vam nedostaje pažnja prijatelja ili članova porodice.

Družite se više, izlazite, organizujte porodična okupljanja. Osim toga, seks sa slavnom facom može značiti i da ste u finansijskom problemu.

Seks s totalnim neznancem

Ovaj san je prepun različitih tumačenja. Ako su osećaji lepi i prijatni nakon buđenja, vi sazrijevate kao osoba i počinjete prihvatati sebe.

Međutim, ako se radi o strancu kojeg se bojite i jedva čekate da se sve to završi, vreme je da se više posvetite sebi i svojim ‘skrivenim licima’.

izvor:web-tribune.com

Komentara
Očitavanje..