NOVI TREND: Ubrizgavaju botoks u teme, a razlog je NEVEROVATAN!

Dosadilo im je pranje.

Ženama danas predstavlja veliki problem i opterećenje da zadrže dobru frizuru. Kosa se svakodnevno masti i prlja, a pogotovo ako su redovne u teretani ili ako su previše fizički aktivne. Jedino rešenje je tada tuš, ali mnoge nekada nemaju kada da je operu zbog obaveza ili vremena koje im ne dozvoljava.

 

Nakon uobičajenog botoksa na licu, postalo je moderno ubrizgavanje u stopala ili područje ispod ruku, radi sprečavanja prekomernog znojenja, a sada je red došao na teme.

siske-glavna
Zbog toga je i izmišljen ovaj novi hit u svetu za kojim žene masovno posežu i ubrizgavaju botoks u teme i tim postupkom sprečavaju znojenje temena pa vaša frizura ostaje netaknuta a kosa čista i razbarušena.

 

Botoks se ubrizgava na teme glave, potrebno je oko 150 do 200 injekcija da bi se pokrio ceo skalp, ali proces traje samo 20 minuta. Botoks funcioniše po istom principu kao kad ga ubrizgate ispod pazuha: teme glave se manje znoji, a samim tim i manje masti. Rezultat je razbarušena i gušća kosa. Efekat traje do godinu dana i košta oko 1200 dolara.

Ko voli – nek’ izvoli, ali vam predlažemo da se pre toga posavetujete sa stručnjakom.

SD

Komentara
Očitavanje..