Njegov odgovor me je baš iznenadio. Rekao mi je da se ne radi o kvalitetu ili kvantitetu, već u dostupnosti. Rekao mi je da, iako me obožava, nervira ga što stalno mora da se trudi da bi dobio seks, nikada se ne podrazumeva da će ga prosto biti. Mora da me navodi da ga posmatram kao seksualno biće, mora da inicira seks, i iako sam ja uglavnom raspoložena za njega, svejedno se oseća odbačeno jer mu treba više.

Baš sam se osetila loše jer nisam imala pojma da on tako posmatra stvari, a kako sam ja tip osobe koja ima planer i zapravo ga popunjava, kao što i ispunim sve novogodišnje odluke, rešila sam da mu predložim sledeće – da punih nedelju dana imamo seks kad god on poželi. Tih nedelju dana ćemo seksualni život prilagoditi njemu, ne meni.

KAKO JE PROŠLO

Počeli smo u ponedeljak ujutro, pre njegovog posla. Prespavala sam kod njega, i obično me samo poljubi i ode. Ovog puta sam se probudila jer sam osetila njegovu ruku između nogu. Iako sam htela samo da se okrenem i nastavim da spavam, raširila sam noge. Nekako mi je bilo olakšanje što nisam razmišljala da li hoću ili neću, jer sam znala da je dogovor da seksa mora da bude. Sve u svemu, tog jutra je zakasnio 40 minuta na posao. Ja sam nastavila da spavam, a kad sam se probudila, dočekale su me poruke od njega.

– Jutros je bilo neverovatno. Hoću još. Ostani u krevetu, doći ću na kratko.

Pošto sam ja frilenser, mogla sam da priuštim sebi da ga poslušam. Kada je došao kući, dočekala sam ga gola. Njega nisam skinula, samo sam skočila na njega i videla sam da je uživao u tome. Nakon seksa, on se vratio kući, a ja sam ostala kod njega iako bih inače davno otišla svojoj kući.

Radila sam, pospremala kuću i pitala se da li će me zaskočiti i kad se vrati sa posla. I jeste.

U utorak ujutro sam mu rekla da moram da idem kući da radim, ali da može da svrati na večeru. Htela sam da ispunim obećanje, ali sam htela i da zaradim neki novac. Došao je kod mene pravo sa posla, a ja sam se pre toga pozabavila vibratorom da bih se spremila za akciju, pošto mi tog popodneva uopšte nije bilo do seksa. Čim je ušao, počeli smo da se dodirujemo i ljubimo kao tinejdžeri. Seli smo da jedemo, a zapravo smo se stalno dodirivali i bilo je neverovatno seksi ali i romantično. Ljubili smo se kao što nismo odavno, onako stvarno, ne samo ovlaš. On je bio samopouzdaniji nego ikad pre, jer je znao da ga neću odbiti.

I konačno sam uspela da doživim orgazam mnogo pre njega, a bio je neverovatan.

Uskoro je i on doživeo orgazam i legao pored mene tresući se. I dalje sam osećala vrelinu u sebi i oboje smo pokušavali da dođemo do daha. Dok smo tako ležali pokušavajući da dođemo sebi, bila sam van sebe od sreće da je pred nama još pet dana ovakvog raja.

(thoughtcatalog.com)

T.G.