Od nje ovo nismo očekivali: Izgledala je savršeno, ali je otkrila previše!

Otvaranje ovogodišnjih Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru jeste bilo spektakularno, a tome je svakako doprinela i čuvena lepotica Žizel Bundšen.

A i šlic na njenoj haljini!

Dok je ova Brazilka sva ponosna koračala pistom uz taktove čuvene pesme „Devojka sa Ipaneme“, retko ko je mogao da skine pogled s nje. Da je nestvarno lepa, to svi znamo, ali sada je nešto drugo bilo u prvom planu.
Naime, pošto nismo navikli da Žizel viđamo u ovako prvokativnim izdanjima, sve nas je pomalo šokirao šlic na njenoj haljini.

A photo posted by faahei ?? (@itsfaahei) on

Ona se za ovu priliku odlučila za metalik sivu kreaciju sa izuzetno dubokim šlicem spreda, koji je zaista malo toga ostavljao mašti.
Dizajner koji je kreirao ovu haljinu rekao je da je saradnja sa Žizel bila odlična jer ona vrlo dobro zna šta joj stoji, a šta ne.

A photo posted by Arte Ip Store ? (@arte_ip) on

Ovo je između ostalog bio veliki Žizelin povratak jer se ona uveliko odrekla piste zarad porodice i drugih poslovnih projekata.
Nakon svog mačkastog hoda lepotica je izjavila da je imala tremu pred nastup jer je ovo bila njena najduža šetnja po pisti do sada, još i pred tolikom publikom!
– Bila mi je čast što sam pozvana da predstavljam svoju zemlju u ovako svečanom trenutku – rekla je brazilska lepojka.
(Daily Mail)

Komentara
Očitavanje..