ODGOVORI KOJI ĆE VAS ZAPANJITI: Evo šta muškarci ZAPRAVO misle o seksu BEZ kondoma

Očekivali smo nešto potpuno drugačije. 

Čini se da sve više parova manje brine o praktikovanju sigurnog seksa ili nošenja kondoma koji izgleda predstavljaju pravi problem muškarcima. Zato smo pitali muškarce šta misle o seksu bez zaštite.

seks

Foto: Profimedia 

Evo šta su oni odgovorili: 

– Mislim da je seks jako važan, i uvek pokušavam da svoju devojku dovedem do orgazma. Ona je na anti-bebi pilulama, ali ponekad baš volimo da rizikujemo jer nas to baš uzbuđuje – rekao je Marko (24). 

– U vezi sam oko desetak godina, i svaki, ali baš svaki put nosim kondom. Ne želim da rizikujem stvarno – Predrag (28). 

– Kada sa devojkom vidim budućnost, onda ne praktikujem kondom, jer sam u fazonu šta bude bude i lepši je osećaj bez kondoma – Vuk (26). 

– Ako žena sa mnom želi seks bez zaštite, onda mora da uradi sve moguće testove, a rado ću joj pokazati i ja moje, nikada ne rizikujem – Žarko (32). 

Žena sedi na muškarcu u krevetu

Foto: Profimedia 

– Biću iskren, imao sam seks bez zaštite i sa devojkama sa kojima sam bio na jedno veče, jer to mi je baš seksi, ali moraću to da prestanem da radim i da odem na pregled – Nikola (29). 

– Seks bez zaštite je jako zabavan, a pošto znam dosta o polno prenosivim bolestima, znam i kako da ih lečim. Stavrno ne brinem kada imam seks bez zaštite, a i lepše se osećam – Jovan (23). 

– Uvek imam nezaštićeni seks, ma nema boljeg osećaja nego kad se koža dodirne sa kožom – Slobodan (27).

Par se ljubi u krevetu

Foto: Profimedia 

– Ja stvarno osuđujem žene koje pristaju na seks bez zaštite, ako smo na jedno veče ili kombinacija, ali ih ne izbegavam – Dimitrije (25). 

– Ne praktikujem seks bez kondoma još od studentskih dana kada mi je devojka prenela gljivice sa kojima sam dugo vodio borbu – Nenad (30).

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije