ODUŠEVIĆE VAS LJUBAVNO PISMO ČETVOROGODIŠNJAKA: Lepa si kao konj ili bubamara…

Ljubavno pisamce četvorogodišnjeg Beneta koje je izdiktirao mami moleći je da ga napiše i preda roditeljima simpatije iz vrtića po imenu Bejli, ne prestaje da oduševljava svet.

Iskrene reči ljubavi prema jednoj devojčici i poziv da dođe kod njega kući da se zajedno igraju, mame mališana ovog uzrasta dovele su do suza – većina ih se raznežila, a mnogima su suze pošle i od smeha čitajući njegove komplimente.

Benet je sada već 6-godišnjak, ali njegovo pisamce ne prestaje da se deli na društvenim mrežama…

„Bejli, da li bi molim te došla do moje kuće? Igrajmo se zajedno. Mislim da si lepa kao konj ili bubamara. Nisam siguran tačno. Trebalo bi da dođeš do mene da jedeš sir sa mnom. Volim te i prošle noći mi je ispao zub. Mislim da bih voleo da izvedem mađioničarski trik za tebe, a onda ću ti dati da me gledaš kako se igram robotima.
Voli te Benet“, piše u njegovom pismu.

Benetova mama Dženifer Skiper potvrdila je da je pismo skroz Benetovo, svaka reč, a da ih je ona samo zapisala ma papir.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

„Pitala sam ga kome želi da pošalje pismo, a on je rekao Bejli, naravno. Seo je pored mene na kauč i diktirao mi pismo“, rekla je Benetova majka i dodala da mališan stalno priča o svojoj Bejli i kako voli njenu „žutu kosu“.

(Buzzfeed)

 

Komentara
Očitavanje..