ONO ŠTO O NJOJ GOVORI: Pitajte ga ŠTA misli o BIVŠOJ i saznaćete kakva SUDBINA i vas ČEKA!

Pročitajte ga.

Ukoliko ne poznajete dovoljno muškarca sa kojim se viđate, ne možete da ga dokučite, on je za vas enigma. Poslužite se ovim trikom i biće vam jasno. Pitajte ga za njegovu bivšu, onu koju je voleo i bio sa njom u oziljnoj vezi. Odgovor će vam reći mnogo toga.

Nema šta da kaže.

Ako zaista nema šta da kaže, rećiće vam i zašto, da je preboleo ono što je bilo bolno. Ipak, ukoliko kategorički odbija da bilo šta kaže, znači da još nije rasčistio sa svojim osećanjima.

Ljut je na nju.

Često je spominje sa ljutnjom i komentarima kako je naporna, iritantna a to znači da postoje emocije i da nije ravnodušan na nju ali i sama činjenica da se ne drži džentlmenski govori za sebe.

On je kuje u zvezde.

Bez obzira što ga je ona ostavila, on još uvek smatra kako je ona savršena. U tom slučaju nikad se nećete moći meriti sa njom, zato bolje ni ne pokušavajte.

Oni su najbolji drugari.

Normalno je u današnje vreme ostati u kontaktu s bivšom, ali da postanu najbolji prijatelji nakon raskida, znači da ipak nisu spremni da se rastanu. S obzirom na to da su toliko povezani, vrlo lako se može dogoditi da neko od njih poželi da opet budu zajedno.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SD
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije