Opravdanje za prevaru POSTOJI, ali ima jedna CAKA!

Dobro obratite pažnju…

Ako smatrate da partner s kojim ste trenutno u vezi nije najbolji izbor za vas i ne pruža vam ono što želite, najbolja odluka je stisnuti zube i prekinuti vezu za dobro vas i vašeg partnera.

Dečko me je poljubio, otpratio na posao, a onda iz čista mira POSLAO OVU SLIKU: Ništa nisam sumnjala a onda mi je JEDAN DETALJ otkrio da me VARA SA MARIJOM

Ipak, grupu bračnih i ljubavnih savetnika zanimalo je koji je najčešći razlog prevare. Sprovedeno istraživanje rađeno na osnovu odgovora 495 ispitanika i objavljeno u „The Journal of Sex Researchu“, pokazalo je da glavni uzrok prevare nije znatiželja niti seksualna potreba, već nedostatak ljubavi u vezi.

ŽENA ŠKORPIJA SE NE ZABORAVLJA: Dvanaest ČINJENICA o jednoj od najmoćnijih žena ZODIJAKA!

prevara

Foto: Profimedia

Čak 80 posto ispitanika imalo je opravdanje, tačnije jak razlog za prevaru, a to je osećaj zanemarenosti od strane partnera.

Kako prenosi „Women’s Health“, žene ponajviše varaju svoje partnere upravo zato što se ne osećaju dovoljno voljeno i ne osećaju emocionalnu stabilnost u vezi. Isto tako, muškarcima je najčešći poriv za prevaru manjak fizičkog dodira, razmenjivanja nežnosti i osećaja voljenosti i stabilnosti.

Međutim, u svemu tome postoji i jedna caka. Čak i kada pomislite na prevaru, ali smatrate da vašoj vezi još nije došao kraj, pametnije i zdravije bi bilo porazgovarati s partnerom o problemima koji vas muče i pokušati popraviti vaš odnos koji će biti još dublje narušen ako dođe do prevare.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..