OSIGURAJTE GUSTU, JAKU I ZDRAVU KOSU: Trik je u jednom sastojku koji imate u kuhinji

Primenom ovakve maske ne samo da ćete poboljšati kvalitet kose nego će taj efekt i trajati! Maske od kvasca odgovaraju svim tipovima kose i nezamenjive su u borbi protiv gubitka kose i za njen brži rast. Koristeći masku od kvasca, uspešno ćete se osloboditi i peruti.

Maska od kvasca protiv opadanja kose, kao i za jačanje tanke i slabe kose

U 1 šoljici toplog mleka otopiti 1 kašičicu meda ili šećera, dodati 20 g svežeg kvasca (ako koristite suvi: 1 vrećica suvog kvasca od 7 g zamenjuje 40 g svežeg kvasca).

Ostaviti na toplome kako bi naraslo 15-20 minuta.

Dobijenu smesu naneti na čistu, vlažnu kosu, od korena prema vrhovima. Može se nanositi i na neopranu kosu.
Umotati najlonskom vrećicom i toplim peškirom. Ovakve maske zahtevaju utopljavanje (peškir, kapa) da bi se stvorili optimalni uslovi za rast gljivica kvasca. Njihovim povećanjem, povećava se koncentracija proteina, vitamina i minerala, koji prodiru u folikul vlasi.

Ako curi, sledeći put stavite manje mleka.Ostavite na glavi najmanje sat vremena, može i dva-tri sata, što duže – to bolje.

Posle operite kosu šamponom ako koristite na suvu, neopranu kosu. Ako stavljate na čistu, vlažnu kosu, oprati samo vodom i s malo regeneratora.

Miris koji ćete osetiti za vreme delovanja maske nestaje nakon pranja, kada se kosa u potpunosti osuši.

Napomena: Ne deluje svaki prirodan preparat isto na svaku osobu. Kod nekoga je učinkovit i pomogne mu u potpunosti da se izleči, a takođe ima slučajeva da nekim osobama ne pomaže, jer sve zavisi o organizmu.

(ženasamja.me)

Na glavu je stavila OVA 3 svakodnevna kuhinjska sastojka pa joj kosa RASTE KAO LUDA

Sjajna koža i zdrava kosa: Neverovatne beauty prednosti čaja

Save

Komentara
Očitavanje..