OSIGURAJTE GUSTU, JAKU I ZDRAVU KOSU: Trik je u jednom sastojku koji imate u kuhinji

Primenom ovakve maske ne samo da ćete poboljšati kvalitet kose nego će taj efekt i trajati! Maske od kvasca odgovaraju svim tipovima kose i nezamenjive su u borbi protiv gubitka kose i za njen brži rast. Koristeći masku od kvasca, uspešno ćete se osloboditi i peruti.

Maska od kvasca protiv opadanja kose, kao i za jačanje tanke i slabe kose

U 1 šoljici toplog mleka otopiti 1 kašičicu meda ili šećera, dodati 20 g svežeg kvasca (ako koristite suvi: 1 vrećica suvog kvasca od 7 g zamenjuje 40 g svežeg kvasca).

Ostaviti na toplome kako bi naraslo 15-20 minuta.

Dobijenu smesu naneti na čistu, vlažnu kosu, od korena prema vrhovima. Može se nanositi i na neopranu kosu.
Umotati najlonskom vrećicom i toplim peškirom. Ovakve maske zahtevaju utopljavanje (peškir, kapa) da bi se stvorili optimalni uslovi za rast gljivica kvasca. Njihovim povećanjem, povećava se koncentracija proteina, vitamina i minerala, koji prodiru u folikul vlasi.

Ako curi, sledeći put stavite manje mleka.Ostavite na glavi najmanje sat vremena, može i dva-tri sata, što duže – to bolje.

Posle operite kosu šamponom ako koristite na suvu, neopranu kosu. Ako stavljate na čistu, vlažnu kosu, oprati samo vodom i s malo regeneratora.

Miris koji ćete osetiti za vreme delovanja maske nestaje nakon pranja, kada se kosa u potpunosti osuši.

Napomena: Ne deluje svaki prirodan preparat isto na svaku osobu. Kod nekoga je učinkovit i pomogne mu u potpunosti da se izleči, a takođe ima slučajeva da nekim osobama ne pomaže, jer sve zavisi o organizmu.

(ženasamja.me)

Na glavu je stavila OVA 3 svakodnevna kuhinjska sastojka pa joj kosa RASTE KAO LUDA

Sjajna koža i zdrava kosa: Neverovatne beauty prednosti čaja

Save

Komentari su zatvoreni.Postavite facebook komentar!

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije