Osmeh koji vredi kao milion dolara je dostupan svakom – stomatološke ordinacije znaju kako

Savremene stomatološke ordinacije danas pružaju široki spektar usluga pored onih osnovnih što je zapravo njihova primarna delatnost.

Sterilni prostori, kvalifikovani lekari, obučeno osoblje se sada koriste i za različite postupke ulepšavanja, a ubrizgavanje botoksa i hijalurona je svakako jedna od njih. Lekari su stručni za injektivno plasiranje materijala i svesni su koliko je važno da se svaki korak izvede apsolutno precizno i prema preporukama koje će doneti najbolji rezultat.

Pacijenti imaju mogućnost da se u prijatnom ambijentu podvrgnu raznim intervencijama koje lako i brzo donose odlične rezultate, smeju se izvoditi ambulantno, u stomatološkim ordinacijama i na taj način menjaju fizionomiju lica i tela.

Na koji način se sada radi estetsko ulepšavanje osmeha i zašto sve više osoba koristi i estetsku korekciju usana pri tome?

Prvi korak za lep osmeh jesu lepi zubi – hollywood smile vam to omogućava

Bilo da imate sve svoje zube, da vam neki nedostaje ili su jednostavno nesavršeni, stomatološke ordinacije donose savršeno rešenje u vidu procedure hollywood smile cena je pristupačna, a kreiranje savršenog osmeha je svakom dostupno.

Naziv potiče od lepih, blistavo belih zuba holivudskih glumaca pa su mnogi poželeli da imaju takve, savršene zube iako oni to uvek nisu.

Stomatolozima na raspolaganju stoji nekoliko procedura, a prva je jednostavno izbeljivanje zuba koje se može raditi ako su oni zdravi i samo je problem što su neznatno prebojeni od hrane ili pića.

Ipak, u stvarnosti su problemi mnogo složeniji pa se češće koriste fasete, navlake za zube ili zubni implantati.

Viniri (fasete) su tanke ljuspice koje se postavljaju na prednju stranu zdravog zuba i tako menjaju njihovu boju i oblik. Reč je o postupku koji u glavnom ima isključivo estetski efekat, ali se koristi za hollywood smile ili se kombinuje sa drugim procedurama.

Ako je zub oštećen, pod plombom, napukao ili slomljen, stomatolozi preporučuju zubne navlake, tj. veštačke krunice, koje oblikom i bojom savršeno imitiraju prirodan zub, ali mu daju i čvrstinu i funkciju koju je imao pre.

Poslednja tehnika koja se može koristiti jeste ugradnja zubnih implantata koji imitiraju i koren i krunu zuba i predstavljaju trajnu zamenu za nedostajući zub. Ovako, svako može da ima sve zube u vilici i da svi budu potpuno savršeni.

Cena hollywood smile postupka će zavisiti od tehnike koja se sprovodi.

Svakako da je najjeftinije izbeljivanje, nešto skuplji su viniri, a za njima odmah slede i veštačke krunice. Najskuplji su zubni implanti, ali su jedino rešenje u slučaju da nedostaje zub i predstavljaju najbolji način za kreiranje savršenog osmeha u mnogim situacijama.

Najčešće se koriste različite vrste i zbog toga svaki pacijent može da reši probleme, ali i da dobije jedinstvenu cenu holivudskog osmeha. Kada se tome pridodaju stalne akcije i popusti, reč je o najboljem i najefikasnijem ulepšavanju zuba koji se radi jednom i vredi uloženog novca.

Da li treba staviti hijaluron u usne? Cena je povoljna, a rezultati fantastični

Kada se na hollywood smile doda i postupak kojim usne koriguju hijaluronom, ceo efekat je kompletan jer zubi dobijaju i prelepi „ram“ usana savršenog oblika i punoće koje ćete obožavati.

Hijaluronski fileri su najsličniji prirodnom i služe ne samo da uvećaju izgled usana, već pomažu i hidrataciji, smanjenju bora oko usana i njihovom boljem konturisanju. Uz to, on se i prirodno razgrađuje pa se procedura bezbedno ponavlja i koriguje sve nedostatke za savršeno oblikovane usne kod svakog.

Kada su u pitanju hijaluron usne cena je takođe povoljna jer se stavlja mala količina i ponavlja se na 6 do 9 meseci pa su izdaci minimalni, a efekat savršen dugo vremena.

Uz ove dve izmene promenićete toliko toga u svom životu. Osmeh se deli sa drugim ljudima pa će svi oko vas uvideti promenu. I vi ćete imati više samopouzdanja uz bolji odraz u ogledalu, radije ćete se smejati, biti raspoloženiji i srećniji, a i svi u vašem okruženju.

Zakažite pregled kod stomatologa i pitajte ga kako možete da dobijete holivudski osmeh. Ujedno se raspitajte i o hijaluronskim filerima i zatražite mišljenje o korekciji usana. Vrlo brzo ćete doći do savršenog rezultata i shvatićete zašto je ceo svet traži ovakve postupke i zašto je estetika važan segment stomatologije i dentalnog zdravlja.

Komentara
Očitavanje..