Paris Hilton (36) nedavno je uradila seriju fotografija za magazin „Galore“, i to sa svojim dečkom Krisom Zilkom. Tu priliku je iskoristila da kaže sve što misli o muškom svetu, jer, valjda ima dovoljno iskustva, a i sada je pronašla srodnu dušu. U intervjuu za ovaj magazin ona je podelila nekoliko saveta i reči mudrosti: svim devojkama poručila da poštuju sebe i da znaju da momci uvek žude za onim što ne mogu da imaju.

A post shared by Trendy Latino (@trendylatino_) on


– Neka budu samouverene, treba da znaju da zaslužuju najbolje i nek ne dozvole da ih neko drugi preduhitri – poručila je Paris.

Ona je inače na sedmom nebu otkad je u ljubavi sa glumcem Krisom Zilkom, za koga je, kako kaže, znala da može biti pravi još na njihovom prvom sastanku.

A post shared by Lauren Wales (@lauren.wales) on


– On je moj najbolji prijatelj, tako je odan, dobar i divan – priča o svom dragom s kojim je na prvom dejtu bila u svojoj kući, gde su cele noći pričali i upoznavali se, kako kaže. Sviđa joj se i što on nije opterećen njenim bogatstvom. Inspiraciju i uzor za ovakvu ljubav Paris je našla baš u svojim roditeljima.

A post shared by Moni (@moniyo) on


– Mama i tata su zajedno još od tinejdžerskih dana. Kris me mnogo podseća na mog tatu – kaže Paris i zaključuje da je najbolji večernji provod za nju uživanje ispred TV sa dečkom i kucama. Volela bi i da može da spava dugo, da sprema sa njim doručak, a potom da ceo dan provedu u Diznilendu.

(Daily Mail)

N. D.