Otkrijte miris ženstvenosti i ljubavnog zanosa uz ovaj parfem

Šta jedan parfem može da otkrije o ženi? Verovali ili ne, skoro pa sve, potrebno je samo da budete dobar poznavalac parfema, pa na osnovu onog koji je omiljeni možete otkriti kakav je temperament jedne osobe, da li je brza i strastvena ili je neko ko voli da ispita sve pre nego se upusti u dalje korake. Možete da otkrijete kakav je njen karakter, šta voli, u čemu uživa, kakav je njen stil, a često i stav.

Da, sve ovo samo jednim otkrićem, a to je koji parfem voli. Onaj koji ćemo vam predstaviti u nastavku ,,Zadig & Voltaire This Is Her” otkriva najpre da se radi o ženi koja je zanosna, ima dašak francuskog stila, koja je strastvena i ženstvena, a opet nežna i mila. Otkrićemo na osnovu čega sve ovo kažemo, pričom o parfemu, jer bar jedan nam je potreban kao primer.

Žene posebno obožavaju da se parfemišu

Ne možemo odvojiti i reći da neko voli više ili manje parfem, ali žene u njima iskonski uživaju. Pogledajte samo poznate žene širom sveta koje su obeležile određena razdoblja, parfemi su im bili posebna strast. Merilin Monro je na spavanja uvek išla sa samo tri kapi parfema na sebi, a dok je snimala kultni film „Neki to vole vruće“ na set joj je čak i krišom od drugih dostavljan parfem, kao i mirisne vode.

Kraljica Elizabeta I je bila poznata kao neko ko uživa u parfemima, što kvalitetnijim, pa je čak zahtevala da i ulice u zemlji uvek mirišu. Marija Antoaneta, kao žena koju istorija po mnogo čemu pamti, danas je inspiracija kada su mirisi u pitanju. I u najgorem životnom momentu, kada su je poveli na streljanje, sa sobom je ponela tri bočice parfema. Tako da, ne možemo reći da svi podjednako vole parfeme, zar ne?

Kako se biraju ženski parfemi?

Ženski parfemi se ne mogu birati na osnovu onoga šta se vama dopada ili koji se miris vama dopada da neko nosi. Njihovo biranje ide zaista i isključivo prema osobi kojoj se namenjuje. Ako poznajete osobu jakog temperamenta, nekoga ko je glasan, snažan, sigurno je da nećete odabrati slatkaste note, jer one su namenjene ženama koje su nežnije i osetljivije prirode. A to je samo jedan od koraka koji bi trebalo da prođete prilikom odabira. Hajde da na primeru Zadig & Voltaire This is her parfema vidimo kako se prilagođava samom karakteru osobe.

U čemu je posebnost parfema Zadig & Voltaire This is her?

Modna kuća koja nam dolazi iz zavodljive Francuske, Zadig & Voltaire su pre nekoliko godina javnosti predstavili dvojac, ali ne u vidu odevnih komada, već parfema za nju i njega, This is her i This is him. Ono što je najzanimljivije jeste što je parfem predstavljen kao gurmanski. Već u startu se tako odvojio i pronašao svoju ciljnu publiku, a to su osobe koje uživaju u parfemima, koje bez kapi mirisne note ne mogu da zamisle ni momenat svog života.

Baš kao žene o kojima smo pisali. A ako takvu znate sa Zadig & Voltaire This is her nema promašaja ili ako ste vi jedna od njih, ne morate se mnogo ni razmišljati. Zadig & Voltaire This is her ženski parfem je spoj najlepšeg – strasti, zavodljivosti, zanosa i ženstvenosti. Sve to postignuto je odličnim odabirom mirisnih nota. Gornje note čine ružičasti biber, jasmin i cvet svile. Oni obezbeđuju nežnost i senzualnost samom parfemu.

Srednje note su vanilija, kesten i šlag. Ovakvim spojem se već dozira strastvenost i jedna fina doza misterije koja će biti poentirana u donjim notama i u samoj osnovi parfema, a to su sandalovo drvo i kašmir. Možda čak deluje i kao spoj nespojivog, ali Zadig & Voltaire This is her je zaista parfem za žene koje su sve, osim jednostavne i „obične“.

Foto Pexels
Komentara
Očitavanje..