Otkrila tajnu lepih nogu bez celulita: Nekadašnji svetski supermodel provereno zna!

El je od 2017. godine na alkalnoj dijeti. Ali dijeta nije jedini alat koji El koristi kako bi joj noge izgledale što bolje!

 

Iako ima 55 godina, bivši supermodel El Mekfirson ima telo na kojem bi joj pozavidele i mnoge dvadesetogodišnjakinje. El je u kolumni za „Get the gloss“, otkrila tajnu prelepih dugih i vitkih nogu.

 

Ona je istakla da su za njene vitke noge zaduženi vinyasa joga, sedam ili osam sati sna, konzumacija mnogo vode, ali i redovna poseta infracrvenoj sauni.


Alkalna ishrana znatno utiče na izgled nogu. U prošlosti sam jela šećer, so i pšenicu i tada su mi noge bile teže. Ovih dana moja ishrana se bazira na povrću i puno vode pa se i oblik mojih nogu počeo menjati“, napisala je El.

El je od 2017. godine na alkalnoj dijeti. Ali dijeta nije jedini alat koji El koristi kako bi joj noge izgledale što bolje. Kada je reč o borbi protiv natečenosti i celulita, El je rekla da se bori protiv zadržavanja tečnosti pijenjem vode tokom dana i vežbom na otvorenom. Njena omiljena poza je ležanje na podu i istezanje nogu uza zid.

 

View this post on Instagram

 

@watsonsbayboutiquehotel – ? ? @bushandocean

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on


Osim toga, El često hoda u vodi, a kako kaže, piling za telo pod toplim ili hladnim tušem najbolje je sredstvo za otklanjanje celulita!

 

Dakle, pravilna ishrana, vežba i briga za telo ključni su za lepe noge.


„Koristim ulja za aromaterapiju od lavande i kamilice, vežbam jogu i često pravim magnezijumske kupke za stopala kako bih osvežila umorne noge“ rekla je El.

Foto Instagram
Izvor/Autor Stil.Kurir.rs
Komentara
Očitavanje..