Ovako se ponaša zaljubljeni muškarac kome je stalo do vas

Nema dileme, ovako se ponaša dečko kome je zaista stalo do vaših osećanja!

Kako se ponaša zaljubljen muškarac: Nije ni malo čudno ako primetite da je neki muškarac iz vaše okoline malo promenio ponašanje i da vam je malo bliskiji. To nije ništa loše, naprotiv. To je znak da mu se dopadate. Da li prepoznajete te znakove na muškarcima oko sebe?

Kada je muškarac zaljubljen, oseća poštovanje. Brine o detaljima iz vašeg života. Dobro se odnosi prema vama. Ako ceni vaše mišljenje, hvali vaš karakter, slavi vaša dostignuća, obraća pažnju na detalje, pa čak i prihvata vaše čudne navike – imate dečka koji je jako zaljubljen u vas.

Uvek ste mu u mislima

Šalje vam šaljive poruke tokom dana? Podsećaju li ga pesme ili smešni naslovi na vas? Da li je guglao temu o kojoj ste raspravljali pre neko veče? Kada postanete deo njegove svakodnevnice, budite sigurni da ulaže u vašu vezu.

Spreman je na kompromise

Ljubav može smekšati srce. Biti u pravu nije toliko važno koliko učiniti pravu stvar za drugu osobu. Kada se vaš dragi počne slagati s vama oko teme zbog koje je inače vrlo tvrdoglav, znajte da ga vodi srce a ne mozak. Znakovi nesebičnosti veliki su pokazatelj zaljubljenosti.

Kako se ponaša zaljubljen muškarac? Dodiruje vas u javnosti

Većina muškaraca nema problem s izlivima nežnosti u privatnosti. Ali kada su javnosti mogu itekako oklevati. Kada vas zagrli u javnosti, celom svetu ponosno daje do znanja da ste zajedno. Još jedan gest koji otkriva da mu je stalo – kada vas grli i ljubi, bez očekivanja seksa. Želi ostvariti fizički kontakt, a ne samo kako bi dobio što želi.

Želi da se brine o vama

Kada muškarac pokaže instinkt za ‘popravljanjem’, žene znaju kolutati očima. Premda možda neće biti u stanju popraviti svaki loš dan, činjenica da se trudi samo pokazuje da mu je stalo do vas. Želi da vam bude bolje. Želi se brinuti o vama, u svakom smislu. Želi vas nasmejati.

Želi da zavolite njegovu porodicu

Želi da upoznate sve koji su mu bitni? Kada vas upoznaje s ljudima do kojih mu je najviše stalo, a podjednako želi upoznati sve s vaše strane, nema nameru bilo gde da ode. Ponosan je što je s vama i želi da se i njegova porodica zaljubi u vas.

Ne boji se da se posvađa ili izvini

Ponekad je za čvršću vezu potrebno proći po koju svađu. Zaljubljeni muškarac ne boji se konflikta, ili izvinjenja. Umesto toga, svađa se pravedno, poštuje vas kada se stvari poljuljaju, sluša vašu stranu, ne voli vas videti uznemirenu, želi sve rešiti s pozitivnim ishodom. Ljubav znači da zaboravite na ponos, priznate kada ste krivi i nikada se ne bojite da kažete da vam je žao.

“Ja” je zamenio sa “mi”

Pripazite na njegov izbor reči. Kada počne koristiti reči poput mi, nas – više ne razmišlja o sebi kao o samcu. Sada ste deo njegovog života. I voli to.

Kada govori o budućnosti, i vi ste u njoj

Da li ima planove koji uključuju i vas? Da li vas je pozvao na venčanje prijatelja sledeće jeseni?

Da li pravi šale o vašoj budućoj deci? Kada misli na budućnost, već je odlučio da nema nameru da vas pusti.

Govori vam da vas voli

Ako kaže da vas voli, verujte mu. Zaljubljeni muškarac ne može to dugo držati u sebi.

Izvor: besnopile.rs / net.hr

Save

Komentara
Očitavanje..