Ovakve štikle su ZVEZDE SEZONE: I seksi su, a taaako udobne!

Modele sa niskim, takozvanim kiten-štiklama proslavila je čuvena glumica Odri Hepbern. Nekad ultimativne damske cipele jedno vreme bile su u zapećku, doživljavali su ih kao staromodne.

Sada ih ponovo najavljuju u modnim kućama „Guči“ i „Prada“, a poznate dame već ih nose.

 

Efektne i udobne sandale sa niskom štiklom modne kuće „Prada“

Ako još uvek niste savladale umetnost hodanja na visokim potpeticama, ovo je vaša sezona. Neodoljiva, ženstvena, praktična i u udobna obuća sa kiten-štiklom vlada modnom sezonom.

 

Cipele iz kolekcije za proleće leto 2017 modne kuće „Dior“

U njima ćete izgledati ženstveno, a bez problema ćete provesti ceo dan na nogama. Aktuelni su klasični modeli salonki, sandaleta i sandala u tamnim lako uklopivim bojama ali i u mnogo upadljivijim i efektnijim bojama.

 

 

Šarlot Gruneveld ponela je upadljive ciklama cipele sa aktuelnom petom i pokazala da iako važe za damske odlično se uklapaju i uz kežual odeću.

 

Prve cipele „Nine West“, u sredini „H&M“, poslednje „Bata“

Cipele od srebrne, bronzane i sive metalik kože možete da tretirate kao neutralne. Dakle, slažu se uz sve. U ovima sa niskom petom možete da provedete ceo dan, stopala će vam biti zahvalna.

Drugi popularan i lako uklopiv model su sandalete sa delikatnom niskom petom koja dominira ovog proleća.One su dobar izbor i za poslovne prilike.
Cipele sa otvorima sa strane zovu se orsej. Naglašeno su ženstvene, a lepo izgledaju i uz suknju i uz pantalone.

 

Komentara
Očitavanje..