Ovo je jedini ispravan način nanošenja parfema – samo tako će ti miris trajati CEO DAN!

Dobro obrati pažnju…

Kada je nanošenje parfema u pitanju, mnoge žene prave nekoliko grešaka zbog kojih im ili miris brzo izvetri ili im koža odreaguje malim osipom i tome slično.

DA LI SI I TI JEDNA OD NJIH? 7 karakteristika koje poseduje samo žena rođena u znaku JARCA!

Parfem ne treba da stavljate na mesta na kojima se mnogo znojite kao što je kosa, pazuh, leđa i kolena. Nemojte da stavljate parfem na nakit, zlatne i srebrne komade jer hemikalije iz parfema mogu da vam smanje kvalitet nakita, ali i da vam potom taj isti nakit u kombinaciji sa parfemom iziritira kožu. Najbolje je da stavite parfem pre nego stavite nakit.

Kozmetičarka glumice Gvinet Paltrou tvrdi da NE POSTOJE tipovi kože i daje 7 saveta za pravu negu!

Parfem

Foto: Profimedia

Ne stavljajte parfem na pamučnu odeću kao ni onu od svile kako ne biste napravili fleke.Takođe, ovako možete da oštetite i krzno i boju vaše odeće. Takođe bi bilo dobro da parfem nanesete pre nego se obučete i sačekate da vam koža malo upije.

Dobro bi bilo i da ga stavljate na ključnu kost i predeo vrata kao i na zglob ruke, kao i na mestu gde se proverava puls jer toplota čini da parfem lagano isparava.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije