OVO JE PRAVA LJUBAV: 13 znakova da ste konačno upoznale svoju drugu polovinu

Nema sumnje ukoliko se u većini napisanih stvari složite…

1. Dopisivanje preko poruka. Ne bi trebalo da analizirate svaku njegovu poruku. Ne bi trebalo da tražite od prijatelja da ti pomognu da odgonetnete šta je mislio. Ako je pravi, vaš razgovor će teći lagano. Biće zabavan, a ne stresan.

2. Flert. Ako među vama ima hemije, ne bi trebalo da razmišljate kako da zabacite kosu ili ga dotaknete. Trebalo bi da možete da ga zezate kao da se znate godinama. Flert s njim je jednostavno prirodan.

3. Iskrenost. Ne bi trebalo da zadržavate osećanja jer se brinete da ćete ispasti očajne. Treba da budete slobodne i iskrene s njim u vezi svega. Trebalo bi da možete da budete iskrene u vezi onoga što želite. Onoga što ste prošle. U vezi svega.

4. Razmišljanje o vašem odnosu. Ne bi trebalo da interpretirate mešane znakove. Ne bi trebalo da pogađate kako se oseća. Ako ste pravi jedno za drugo, priznaće svoja osećanja. Neće se skrivati.

5. Ljubljenje. Ne bi trebalo da se brinete kako se ljubite, već samo da se prepustite. Ako je onaj pravi, samo ćeterazmišljati o njemu i tom trenutku.

6. Izgled. Ne bi trebalo da tražite savršenu modnu kombinaciju. Ne bi satima trebalo da se šminkate jer želite da on misli kako ste lepr. Zbog njega uvek treba da se osećate lepom, čak i kada ste u trenerci.

7. Planiranje izlazaka. Ako se razumete, lako ćete dogovoriti mesto izlaska. Spomenule ste da volite životinje? Odvešće vas u zoološki vrt. Jednostavno je.
8. Teme za razgovor. Ako ste kliknuli, ne treba da se pripremate za dejt i smišljate teme. Prirodno ćete znati šta da kažete, bilo da se radi o konobaru ili auto -putu. Neće biti neprijatne tišine.

9. Svađe. Svađe nikada nisu zabavne, ali svađe s pravom osobom nisu tako strašne. Ljudi koji su jedno za drugo nađu način da civilizovano razgovaraju i smisle kompromis.

10. Nalaženje vremena da se vidite. Ne bi trebalo da prođe nekoliko nedelja da se ne vidite jer ste oboje prezauzeti. Kad ti se neko stvarno sviđa, nađeš vremena za njega. Bez obzira na zauzet raspored, smislićete nešto.

11. Igrice. Onaj pravi neće se praviti nedostižan niti satima čekati da ti odgovori na poruku. Zapravo, kada nađete nekoga ko želi s tobom da bude zauvek, nema više igrica. Veza će biti direktna i prava.

12. Seks. Ne bi trebalo da osećate pritisak da spavate s njim. Nakon seksa ne bi smele da se osećate iskorišćeno. Seks nije obaveza. Seks bi trebalo da bude blagoslov. Osećaj kao da je sve kako treba biti.

13. Reći “volim te.” Ove reči nisu strašne ako je on onaj pravi. Nećete oklevati da ih kažete jedno drugome i znaćete da se oboje tako osećate.

zdravaisretna.hr

Komentara
Očitavanje..