Ovo su najveći mitovi o ljubavi: Ne nasjedajte više na njih!

Kada se radi o ljubavi, mnogi od nas vjeruju u pogrešna vjerovanja i mitove koji nas, zapravo, odvode daleko od ljubavi

Strast znači da je u pitanju prava ljubav, prava ljubav traje do kraja života, ako stvarno volite onda ste i ljubomorni….jeste li i vi godinama živjeli u ovim iskrivljenim uvjerenjima? Evo u što ne trebate vjerovati kad je ljubav u pitanju!

 Partnerska ljubav je smisao života

To je laž.  Smisao života je sam život u svoj svojoj punoći. Ljubav je, naravno, njegov velik i važan dio ali misliti da će vam život postati prazan ukoliko vas partner napusti je – besmisleno! Ljubav ima milijun oblika i ograničiti se na jedan od njih nije fer prema životu.

Prava ljubav znači stalnu sreću

Kakvo infantilno viđenje ljubavi. Ljubav i sreća su dva odvojena osjećanja. Dvoje ljudi se može duboko voljeti ali da je pritom netko nesretan zbog nekih drugih okolnosti.

Luda strast znači da je u pitanju prava ljubav

Ne, znači da je u pitanju prava pohota. A vlro je važno razdvojiti pohotu i ljubav, jer je riječ o sasvim drugim stvarima.

Ljubomora je znak da nekog volite ili da netko voli vas

Ne, ljubomora je znak da ste još uvijek nezreli i nesigurni. I svoju ili partnerovu ljubmoru nikada nemojte opravdavati i misliti da je to znak ljubavi, jer nije.

 

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije