Ovo su ŽENSKE OSOBINE zbog kojih su spremni da RASKINU I DUGOGODIŠNJU VEZU

MUŠKARCI NAPOKON PROGOVORILI

Ako želite da sačuvate svoju vezu, obratite pažnju na ove stvari…

Posle raskida žene se često preispituju gde su možda pogrešile i da li je nešto moglo biti drugačije…

Međutim, sada su na temu raskida progovorili i muškarci, šta je to što njih frustrira u lošim odnosima i zbog čega najčešće iz odnosa.

Istraživači sa Univerziteta u Brizbejnu razgovarali su sa muškarcima o tome koje ženske osobine ne mogu da prihvate i zbog čega su spremni da raskinu vezu.

 

svađa
svađa-Foto: Profimedia

 

Preterano pedantne

Muškarci ne žele vezu sa ženama koje su preterano uredne i to očekuju i od svojih partnera, tako je barem izjavilo skoro 20 posto muškaraca. Oni su objasnili da je veza sa ženom koja stalno čisti, briše i opominje „nemoj to“ ili „pazi da ne isprljaš ovo“, veoma naporna.

Niko ne želi da bude pod stalnim pritiskom.

Ne vole njihove prijatelje

Muškarcima su prijatelji veoma važni pa ako ih žena ne voli, nastaje problem, reklo je više od 20 posto muškaraca. Učesnici istraživanja jasno su naglasili da ne žele devojku koja ne voli njihove prijatelje i koja se trudi da ih razdvoji.

Sve muškarce smatraju istim

Stav da generalizovanje nije dobra osobina žena deli svaki peti muškarac. Kako objašnjavaju, veoma su alergični na žensku primedbu da su svi muškarci isti, naročito jer je žene obično koriste dok kritikuju njihovo ponašanje.

 

par
par-Foto: Profimedia

 

Ne vole njegovu majku

Žene znaju da budu veoma oštre kada je u pitanju odnos muškarca sa majkom. Često znaju da zanovetaju i kad baš nemaju prva, primećuju sve u odnosu partnera i njegove majke, koji često može biti veoma posesivan.

Iako svekrve često znaju previše da brinu za svoje sinove, pa i da se mešaju u vezu između dvoje partnera, muškarci često to registruju kao majčinsku potrebu koju ne žele da joj uskrate time što će joj skrenuti pažnju.

Foto Pexels
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..