OVO VAM JE PREĆUTAO: Muškarci ZAPRAVO najviše vole ovakav S*KS, ali ih je sramota da priznaju!

Foto: Profimedia/ilustracija
0 6,733

Iznenađujuće!

Muškarci imaju obučaj da se hvale “lovčkim pričama”, kako su osvajali žene i bili hrabri lovci koji samo uzimaju i ne postavljaju mnogo pitanja, uvek odlučni, a u s*ksu vole kada je grubo i na brzinu, što intenzivnije i naravno da oni sve iniciraju, kao što svaki muškarac radi.

NAUČNICI SU IZRAČUNALI: Evo KOLIKO se tačno UDEBLJAMO za vreme PRAZNIKA!

Muškarac

muškarac
Foto: Profimedia

E pa istina je nešto drugačija. Prema istraživanjima koja su vršena, muškarci se zapravo stide da priznaju da je nežan s*ks ono što priželjkuju i što im je često u mislima.

– Bilo bi me sramota da priznam prijateljima, ali nežno vođenje ljubavi mi je najdraže. Obožavam kad mi partnerka svojim pogledom i dodirima jasno daje do znanja da me želi i nije joj problem da preuzme inicijativu kako bi mi to pokazala – priznaje jedan muškarac (34).

NAPADA ŽENE?! Ova bolest počinje sa SIMTOMIMA koje ne smete IGNORISATI!

– Nemam ništa protiv s*ksa na brzaka, ali on nikada ne zadovolji moje najdublje potrebe. Najviše volim kad me nežno skine, ljubi po celom telu i kada polako dosegnemo orgazam. Tada se osećam da smo povezani, kao da smo jedno – dodaje on.

Seks

Foto: Profimedia

Ove tvrdnje potvrđene su i studijama.

– Muškarci ne žele uvek da budu ti koji će inicirati s*ksualne odnose – kaže dr Daun Majkl, klinički seksolog i autorka priručnika Intimacy Guidebook for Couples.

 

Ona objašnjava da ako muškarci moraju da iniciraju s*ks svaki put, počinju da se osećaju manje privlačno, a mogu da razviju i strah od lošeg “umeća” u spavaćoj sobi.

Uprkos velikoj popularnosti serijala poput “Pedeset nijansi sive”, dr Majkl je primetila da sve veći broj muškaraca žudi za totalno drugačijim stvarima.

5 tipova brushaltera koje nikada ne smete da nosite, i 9 koji su potpuno bezbedni

– Neki muškarci vole kada su njihove žene dominantne, ali tu dominaciju ne sprovode na grub način. Naprotiv, dominiraju svojom brižnošću. O tome se retko kad govori, ali muškarci zaista žele nežnost u spavaćoj sobi. Žele intimnost s ženom kroz nežan seks prepun ljubavi. Žene zaboravljaju da su i muškarci emocionalna bića, a da je seks ogromna ekspresija intimnosti – poručuje doktorka.

Dakle, ako ste razmišljale kako da unesete novinu u svoj s*ksualni život ili da ga iznenadite, ovo je bio predlog za vas.

 

Foto Profimedia/ilustracija
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..