OVOG SE UŽASAVAJU: PET najvećih muških seksualnih strahova!

Baš poput žena i muškarci osećaju nesigurnost u krevetu. Nije reč o njihovom izgledu, veličini stomaka ili visini, već o sposobnosti da zadovolje partnerku, a stručnjaci upozoravaju kako je sve to vezano za neiskustvo i nesigurnost.

Saznajte čega se muškarci užasavaju u se*su.

1. Upoređivanje

‘Jesam li bolji od ostalih?’ pitanje je na koje brojni muškarci svakodnevno tragaju za odgovorom. Iako je takmičenje u njihovim genima, važno je znati kako zaljubljena žena zaista ne razmišlja na taj način i da vođenje ljubavi zavisi o osećajima i strasti. Tehnika se savladava, posebno kada su partneri u dužoj vezi.

2. Ljubomora

Ono što bi svaki muškarac trebao znati je da je njegova partnerka imala život i pre njega. Ljubomora na bivše se*sualne partnere vrlo je česta, ali zaista nepotrebna i neopravdana.

3. Izostanak erekcije

Možda je najveći strah svih muškaraca upravo onaj od zakazivanja u ključnom trenutku. Onima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihičke poteškoće, a u nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode.

4. Veličina

Večni kompleks gotovo svakog muškarca je upravo u veličini njihovog ponosa. Večno nadmetanje i upoređivanje počinje još u školi i nastavlja se tokom celog života. Ali veličina nije garancija uživanja. Raspitajte se o brojnim tehnikama zavođenja i buđenja strasti na kojima će vam vaša partnerka itekako biti zahvalna.

5. Trajanje

Jedan od velikih muških strahova u krevetu je svakako trajanje odnosa, odnosno hoće li se*s prekratko ili možda predugo trajati. Ali dužina trajanja se*sa nikako nije pokazatelj kvaliteta. Ženama su važnije neke druge veštine, poput one koja uključuje zavođenje, predigru i druga zadovoljstva…

Komentara
Očitavanje..