PARALIZOVANA JE OD VRATA NADOLE: Kada je USTALA i hodala do oltara ŠOKIRALA je goste!

Doktori su joj rekli da nikad neće prohodati.

25-godišnja mlada, Džeki Gončer, koja je bila paralizovana od vrata na dole, još od svoje 17. godine, je blago rečeno iznenadila svoje goste na svadbi, kada je ustala iz invalidskih kolica i prošetala se do oltara, u crkvi.

Nakon nesreće na bazenu, kada je povredila kičmu tokom plivanja, doktori su joj saopštili da je vrlo verovatno da će ostati nepokretna do kraja života. Međutim, uprkos svim prognozama, ona je uspela da stane na noge, samo šest meseci nakon nesreće. Međutim, narednih osam godina, Džeki je najveći deo vremena provodila u invalidskim kolicima.

S obzirom da je, pre nesreće, bila sportistkinja, najteže joj je palo to što nije bila u mogućnosti da vežba:

– Otišla bih u teretanu i bila toliko iznervirana, da nisam više želela da idem. Uporno sam pokušavala da uspem, ali nakon više neuspelih pokušaja, odlazila bih iz teretane gadeći se samoj sebi.

Međutim, godinu dana pre njenog venčanja, Džeki je imala samo jedan cilj, a to je da hoda do oltara. Kako se može videti na ovim magičnim fotografijama, ne samo da je uspela u svojoj nameri, već je i plesala sa svojim suprugom.

Mladoženja je zaista jedan srećan momak, kada pored sebe ima ovako jaku i odlučnu ženu.

Screenshot at Aug 18 09-54-29

– Na dan vašeg venčanja, svi gledaju u vas, pa želite i da se osetite kao najlepša žena na svetu. Potpuno verujem da možete da budete i bomba u invalidskim kolicima, samo nisam htela da me to definiše – rekla je Džeki.

Mada je mladoženja znao za njenu mogućnost, da je prohodala, nije ipak mogao da zadrži suze.

Screenshot at Aug 18 09-55-43

Samo godinu dana ranije, Džeki nije mogla da bude na nogama duže od 30 minuta. Sada je bila u mogućnosti da stoji 45 minuta tokom ceremonije venčanja u crkvi i pet sati, koliko je trajala svečanost u restoranu. Čak je uspela i da otpleše svoj prvi ples sa mladoženjom.

Screenshot at Aug 18 09-55-56

SD

Komentara
Očitavanje..