PARANOIČNI, NEGATIVNI, POSESIVNI: Ova tri znaka su NAJLJUBOMORNIJI u Zodijaku!

Možda je bolje izbegavati ih…

Iako je mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna, postoje i oni ljudi koje zavist izjeda. Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sledeća tri znaka zodijakavaže za najljubomornije.

Škorpija

Pesimistične Škorpije nikome ne veruju pa im je teško održati i veze i prijateljstva jer uvek misle unapred šta bi se moglo dogoditi. Poprilično su posesivni i ne podnose biti razdvojeni od osoba do kojih im je stalo pa običaju znaju biti napadni i agresivni kad nemaju sve pod kontrolom.

Ljubomoran tip

Foto: Profimedia/ilustracija

Jarac

Jarčevi nikada nisu u potpunosti zadovoljni svojim životom pa neprestano razmišljaju kako bi bilo da su neko drugi i misle da je drugima bolje nego njima. Teško opstaju u vezama jer neprestano razmišljaju o tome šta bi se moglo dogoditi s njihovom boljom polovinom i jesu li dovoljno dobri za njih.

Blizanci

Intenzivnom ljubomorom Blizanci iskazuju sopstvene nesigurnosti kojih ima mnogo. Blizanci nisu idealne osobe za duge veze, jer su uglavnom vrlo negativni i paranoični, pa ih niko ne može dugo trpeti.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..