PAŽNJA: Ovo nikako NE SMETE da radite kad imate menstruaciju, posledice mogu biti JEZIVE

102
Ako tokom ciklusa pijete hladnu vodu možete dobiti rak, jer menstrualna krv može OSTATI na zidovima materice i nakon 5 do 10 godina i tako dovesti do ove ozbiljne bolesti. 

Menstrualni ciklus svakog meseca treba poštovati. Tada ste malaksale, nemate želju da se krećete niti da budete u društvu. Želite samo da sedite kod kuće, okruženi mnoštvom ukusne hrane. I sve je to u redu.

Međutim, postoje aktivnosti koje upražnjavate tokom ciklusa, a nikako ne biste smele: 

Nezaštićen seks: Velike su šanse da zatrudnite. Kako biste izbegli mnoge infekcije, najbolje bi bilo da apstinirate od seksa dok vam traje ciklus.

Menstrualni bolovi

Foto: Profimedia

Nikad preskakati obroke: Pokušajte da ne preskačete obroke. Morate imati na umu da se gubi mnogo krvi za to vreme, a hranom ćete vratiti energiju.

Nikakav fizički rad: Ako osetite bol u leđima ili stomaku, izbegavajte fizički posao, jer će se bol u tom slučaju samo povećati.

Jedite brzu hranu: Jedenje brze hrane u dva sata posle ponoći može izgledati kao dobra ideja. Počastite se svim sredstvima, samo nemojte preterati u tome.

Nikako hladna voda: Ne bi trebalo da pijete hladnu vodu, jer navodno menstrualna krv ostaje u zidu materice i nakon 5-10 godina, što može prouzrokovati rak.

Komentara
Očitavanje..