Pirinčana maska briše bore (RECEPT)

Prirodne maske za lice imaju zaista čudotvorne efekte na kožu, nisu skupe i, što je najvažnije, možete sami da ih napravite

PRIRODNE maske za lice imaju zaista čudotvorne efekte na kožu, nisu skupe i, što je najvažnije, možete sami da ih napravite. Jedna od najjednostavnijih, a izuzetno delotvornih je maska od pirinča, bogata snažnim antioksidansima koji stimulišu proizvodnju kolagena i mikrocirkulaciju, hidriraju kožu i ublažavaju upale. Ukoliko je redovno primenjujete, vaše lice će u kratkom roku dobiti mladalački izgled, i to na potpuno prirodan način!

Sastojci:

* tri kašike pirinča

* kašika meda

* kašika mleka

Priprema:

Skuvajte pirinač, procedite ga i sačuvajte vodu u kojoj se kuvao. Dodajte po jednu kašiku toplog mleka i meda, pa dobro umutite tako da se svi sastojci sjedine.

Saznajte:Maska od narandže za zdravu i blistavu kožu

Način korišćenja:

Masku nanesite na čistu i suvu kožu lica i ostavite da se potpuno osuši. Zatim je uklonite mlakom vodom i potom lice isperite vodom u kojoj se kuvao pirinač.

Saznajte:Za elastičnu kožu isprobajte masku od kivija

Dovoljno je da ovu masku primenjujete jednom nedeljno, a već posle mesec dana primetićete da je vaša koža dobila lepši i zdraviji sjaj.

izvor:novosti.rs

Komentara
Očitavanje..