Ovi plastični hirurzi i hirurškinje sređuju najlepše žene u Srbiji

Plastični hirurzi :Mnoge poznate žene sa domaće javne scene imaju tendenciju da, pored skupocenih tretmana i preparata, sebe ulepšavaju i ponekim estetskim zahvatom.

Većina njih, pored toga što ne kriju da odlaze na estetske intervencije, pametno su iskoristile usluge plastične hirurgije, te se na prvu uopšte i ne primećuje da su nešto radile.

Da su menjale nešto na sebi otkrije se tek kada stavimo jednu do druge fotografije novijeg i starijeg datuma, pa čak i tad,  teško je utvrditi šta je od toga rezultat intervencije, a šta veštih ruku šminkera.

Ove poznate žene iz Srbije ne kriju da su ih sređivali plastični hirurzi, a evo kojim doktorima su poverile svoju lepotu.

Doktorka Brankica Tepavčević

Dr sci. med. Brankica Tepavčević je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije sa više od 20 godina iskustva. Posebna oblast interesovanja su joj tumori kože i melanomi i estetska hirurgija.

Doktorku Tepavčević posećuje Zorana Mihajlović, Suzana Manćić, Iva Štrljić.

 

Nekadašnja Loto devojka je svojevremeno rekla da je „fantastično imati mogućnost da kupiš dva tri kubika mladosti“, ali da treba negovati individualnost, kao i da je šteta kada šetate ulicom i vidite klonirane žene.

Doktori Dejan Antonić i Maja Velimirov

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Maja Velimirov (@dr_majavelimirov)

Kod doktorke Maje Velimirov i njenog kolege doktora Dejana Antonića redovno dolaze Kristina Bekvalac, Tijana Dapčević, Ivana Jordan, Nataša Bekvalac, Katarina Radivojević.

„Mišljenja sam da je pre svega bitan pristup pacijentu, iz razloga što veliki broj žena ima strah od bilo kakvih estetskih intervencija.

Lepota je nešto na šta smo svi osetljivi, zato je veoma važno pratiti osećanja i želje vašeg pacijenta.

Nešto što bih preporučila devojkama u mlađem dobu, jeste Profhilo, koji je takođe pogodan i za stariji tip kože“, rekla je jednom prilikom doktorka Velimirov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr.Dejan Antonic (@dr_dejanantonic)

Iako najveći broj pacijenata dolazi na tretmane sa botoksom, dosta puta smo čili kako je botoks opasan, ali evo šta doktor Antonić kaže o njemu.

„U esteskoj mediciji botoks se koristi više od 20 godina u dozama koje su deset i više puta niže od doza koje se koriste u drugim medicinskim indikacijama.

Tako da botoks u estetskim indikacijama nikada ne može da bude otrov, ako ga daje stručno lice, doktor medicine ili stomatologije, koji poznaje anatomiju lica i tela.

Samo stručnjak zna gde tačno treba injektovati, tačnije, koju dozu u koju tačku treba da da. Botoks je otrov, ali samo u rukama nestručnih lica“, izjavio je jednom prilikom doktor Antonić.

Doktor Srđan Prodanović

Za doktora Srđana Prodanovića više puta smo čuli da radi najbolje usne, a kod njega odlaze Emina Jahović, Sofija Milošević, Senida, Lea Stanković, Ena Luna…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srdjan Prodanovic (@dr.prodanovic)

Emina Jahović je 2014. rekla da je operisala nos da bi bila zadovoljnija sobom.

„To je bilo davno. Pre osam godina. Uradila sam nos isključivo zbog funkcionalnosti, ali i estetike.

Svaka žena treba, u granicama normale, da promeni nešto na sebi kako bi bila zadovoljna“, otkrila je Emina.

Doktorka Kristina Davidović

Kristina Davidović je specijalista radiologije, a poslednjih 10 godina aktivno se bavi estetskom i anti-aging medicinom, dok se njen tim svrstava u grupu lidera estetske medicine u celom regionu sa najvećim brojem urađenih procedura u poslednje 2 godine.

Doktorka Kristina Davidović sređuje Editu, Đinu Džinović, Ninu Seničar, Ivanu Nikolić, Ružu Rupić, Anu Nikolić.

Ana je rekla da je povećala grudi i da podržava estetsku hirurgiju.

„Nakon što sam svoje telo dovela do perfekcije, jedino sa čime nisam bila zadovoljna bila je veličina grudi.

Danas je plastična hirurgija sveprisutna i uvek glasam za nju, ali sa velikim preduslovom – najbitnija je mera“, rekla je Ana Nikolić za domaće medije.

I stvarno, ako pogledate fotografije ovih žena, primetićete da i dalje izgledaju prirodno, negovano i sjajno.

Izvor/Autor IVONA DUBIČANIN/Zadovoljna
Komentara
Očitavanje..