Po njihovom izboru: Zašto su momci ludi za ovom pozom?

Ova poza nije samo blaženstvo za momke, već i cure mogu izvući maksimalan užitak!

Nema sumnje, muškarci vole kad se popnete na njih i preuzmete kontrolu.

„Muškarci su ludi za ovom pozom jer imaju prelep pogled na vaše golo telo i ne moraju odraditi većinu posla za razliku od ostalih poza“, objašnjava Tristan Taormino, direktorka The Expert Guide, serije o seksualnom obrazovanju.

Evo zbog čega je ova poza odlična…

Vi ste u sedištu vozača
Ova poza pruža vam kompletnu moć.

„Možete uticati na brzinu i na to koliko duboko će dečko ući u vas“, kaže autorka knjige „Sexploration: The Ultimate Guide to Feeling Truly Great in Bed“ Jane Bogart.

Dodatan bonus je to što vežbate Kegelove mišiće bolje nego u ostalim pozama. Ukoliko želite da ga malo zadirkujete, onda mu nemojte dopustiti da odmah uđe do kraja. Pokažite mu ko je glavni tako što će te ga gurnuti prema dole i zajašati. Lagano se pomerajte gore dole, ali ne do kraja.

„Većini žena najbolji je osećaj kad je penis u vagini samo do pola pa i samo vrh penisa u vašoj vagini može pružiti fantastičan osećaj“, kaže Bogart.

Za intenzivniji seks neka partner sedne, a zatim vi sedite na njega. Stavite noge oko njegovog struka, a ruke oko vrata. „To omogućuje duboku penetraciju“, kaže Taormino.

A i taj položaj je jako intiman: omogućuje strastveno ljubljenje.

Ima jednostavan pristup vašim erogenim zonama
Većini žena treba stimulisanje barem dve erogene zone da bi doživele orgazam.

„Stimulisanje klitorisa i G-tačke u isto vreme može vas dovesti do jačeg orgazma“, kaže Taormino.

G-tačka može biti nedostižna. Zato pokušajte ovako: neka dečko sedne s ispruženim i raširenim nogama, zahvatite ga nogama i neka uđe u vas. Naslonite se prema nazad na ruke i ispružite noge na njegova ramena te ga pustite da obavi posao.

Dvostruka stimulacija
Ova poza olakšava partneru da vam jednom rukom stimuliše klitoris ili bilo koje drugo mesto koje vam odgovara.

„Dok ste na njemu, on ima slobodan pristup vašim grudima i klitorisu te vam može pomoći da dođete brže do orgazma stimulišući ta područja tokom seksa“, kaže Taormino.

Kako se približavate orgazmu, neka vam partner da duplu dozu zadovoljstva nežno trljajući vaš klitoris kružnim pokretima s dva prsta.

OBAVEZNO PROČITAJTE I OVO –Šta sve seks leči: Umesto lekovima, okrenite se vođenju ljubavi

Melem za njegove oči
Svi muškarci su prikriveni voajeri, važna im je vizualna stimulacija. A nijedna druga poza im ne omogućuje bolji pogled nego kad je devojka gore.

„Nema većeg uzbuđenja nego kad vas može gledati kako se mičete i videti kako uživate“, kaže Bogart.

Ako želite da mu pružite doživljaj koji neće zaboraviti tako lako, spustite se prema njemu dok je u vama i tada odskočite gore-dolje da može videti kako vam grudi poskakuju.

Druga optička poslastica za vašeg muškarca je položaj obrnute kaobojke. Okrenite se prema njegovim stopalima i vrtite bokovima u krug. Ako ga zaista želite izludeti, nagnite se skroz prema njegovim stopalima tako da može imati potpun pogled na vašu zadnjicu. Taj prizor će zauvek ostati u njegovom sećanju kao najseksi prizor koji je ikad video.

foto.shutterstock

izvor.cosmopolitan.rs

Komentara
Očitavanje..