POPUT MANEKENKI: 5 saveta kako da imate zgodne NOGE nalik top modela!

Ako želite fitnes savet, onda je najbolje da pitate nekoga ko trenira žene poznate po vretenastim i fit telima, za ne?

Josh Holland je lični trener iz Njujorka i čovek koji je (bar delom) zaslužan za izvajana tela mnogih modela, a naročito devojaka koje se pojavljuju na naslovnicama Sports Illustrated.

Evo runde od pet kratkih, ali bitnih saveta za trening, koji će vam pomoći da se približite (bar za jedan korak) tom zanosnom izgledu manekenki.

Ovako su izgledali NJENI NOKTI kada ih je IZLILA. Posle mesec dana otišla je da ih SKINE i doživela HOROR PRIZOR!

Istežite se

Mišići su kao gumice, elastični su i kontrahuju se. Istezanje im pomaže da ostanu gipki, te će izgledati lepše i bolje reagovati na vežbe.

A post shared by @woman__revolution on


Radite na listovima

Definisani listovi učiniće da cela noga izgleda čvrsto i lepo oblikovano. Holland preporučuje da vežbate podizanje na prste: stanite na ravnu podlogu, a onda se podignite što više; zadržite nekoliko sekundi, pa se spustite.

Zvuči nemoguće, ali ona se kune da je 7 DANA mazala ovu SMESU od 2 moćna sastojka i UKLONILA CELULIT

Trčite peta-prsti

Ako stvarno hoćete da angažujete i oblikujete svoje nožice, radite to. Peta-prsti redosled pri trčanju će smanjiti opterećenje na zglobove.

#travels Via @travel_inhershoes ✔

A post shared by @ woman__revolution on


Šok taktika

Izazivajte sebe i stavite metabolizam u visok pogon, tako što ćete trening pojačati do maksimuma. „Držite tegove dok radite iskorak, ako normalno radite pet čučnjeva, izdržite do 15. Nemojte da radite ono što znate da možete – idite korak dalje.

ASTROLOZI KONAČNO OTKRILI: NAJMOĆNIJE ŽENE rađaju se u ova 3 ZNAKA HOROSKOPA

Ojačajte

Iskorak, čučnjevi, skok iz čučnja i slične vežbe povećavaju snagu, stabilnost i koordinaciju. U krajnoj liniji samo su jake noge, dobre noge.

Foto Instagram
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije