PORUKA BIVŠEM: Danas sam videla nešto zbog čega ću PATITI do kraja života!

Pazite, da ne bude prekasno.

Danas sam posmatrala scenu dok sam sedela u kafiću: njih dvoje, lep par mladih, se svađaju. Ako sam dobro razumela, ona je njega optuživala da ju je prevario. Plakala je. Bilo je vrlo neprijatno i svi su ih posmatrali. U jednom trenutku, on je rekao:

– Nikad to ne bih učinio, previše te volim. Sad ću da ti dokažem – rekao je mladić, a zatim klekao i izvadio prsten. Njene suze je zamenio osmeh. Zagrlila ga je, a onda su otišli, držeći se za ruke.
Ja imam 45 godina i živim sama. Taj događaj me je podsetio na moju ljubav iz mladosti, tačnije kada sam imala 23 godine. Bila sam lepa i mogla sam da imam koga poželim. Bila sam u vezi sa momkom koji je imao sve – dobrotu, lepotu i smisao za humor. Sve, osim novca. Ali, šta sam znala sa 23 godine? Bila sam sigurna da će mladići doveka klečati preda mnom i moliti me za ljubav i seks. Kada me je zaprosio, raskinula sam s njim. I jeste, momci su se lomili oko mene. Uspela sam da prekinem bar tri jake veze, ostavljali su svoje devojke samo da bi proveli noć sa mnom.

I to je trajalo nekih desetak godina. A onda, momci koji su bili sa mnom su počeli da se žene, prave porodice. Ja sam ostala sama. Telefon je prestao da zvoni, a dani su postali jednolični i prazni.

Sada bih učinila sve da mogu da vratim vreme i kažem “da” onom divnom mladiću koji me je toliko voleo. Ako čita ovo, neka zna: sad bih opet bila s njim. Nema veze i da budemo siromašni. Međutim, on je davno krenuo svojim putem.

Učauri se čovek. Pomirila sam se sa činjenicom da ću umreti sama.

SD

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije