ŽENE GURAJU MARIHUANU “TAMO DOLE”: Ovakvi tamponi će vam UBLAŽITI MENSTRUALNE BOLOVE

Da li biste ih i vi probale?

Gotovo svaka žena jednom mesečno umire od bolova i proklinje što je žensko, a sve zbog menstrualnih bolova. Pile ste sve moguće lekove kako biste ublažile bol, ali ništa vam nije toliko pomoglo. Jedino što možete da uradite kada dobijete menstruaciju, ostanete kod kuće i uvijete se u čebe kako bi prespavali dan.

S obzirom da se u alternativnoj medicini uveliko priča o delotvornosti marihuane, nikada vam nije palo na pamet kako ona može uticati na menstrualni ciklus. Postoji potpuno nov način da reši sve muke koje donose grčevi tokom menstruacije, a zove se “Marihuana Tampon”.

marihuana

marihuana Foto: Profimedia
Inovativna kompanija koja proizvodi medicinsku marihuanu je otkrila prirodan i efikasan način za lečenje bolnih menstruacija i pratećih menstrualnih grčeva i bolova. To zapravo nisu tamponi od marihuane već male kapsule i zovu se “Foria Relif”. Kada se ove kapsule umetnu u vaginu, moćno ublažavaju bolove.

Na sajtu kompanije piše sledeće ” Marihuana ima dugačku kulturnu istoriju upotrebe kao prirodne pomoći u ublažavanju bolova tokom menstruacije. Naša namera je da podelimo snažna lekovita dejstva ove biljke korišćenjem modernih tehnika za standardizaciju, potenciju i čistoću čime se osigurava bezbedno i pristupačno iskustvo za sve žene”.

Mali umetak baziran na kakao puteru se već prodaje kao pomoć ženama sa bolnim menstruacijama. Sa mešavinom THC i CBD, tampon veličine malog čepića treba da maksimalno opusti mišiće.

Ovo je uzbudljiva ideja za sve one dame sa mučnim menstruacijama, ali i za sve one koje ne žele da osećaju bilo kakve simptome. Potencijalno menja život svake žene koja pati od endometrioze, a smatra se da ih ima bar pet miliona.

Ako su zaista ovako uspešni tokom menstruacije postoji mogućnost da mogu olakšati bolove i tokom porođaja. Ako sve prođe kako treba, njegovo dejstvo bi trebalo da se oseti već 30 minuta nakon umetanja.

 

SD

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije