ŽENE GURAJU MARIHUANU “TAMO DOLE”: Ovakvi tamponi će vam UBLAŽITI MENSTRUALNE BOLOVE

Da li biste ih i vi probale?

Gotovo svaka žena jednom mesečno umire od bolova i proklinje što je žensko, a sve zbog menstrualnih bolova. Pile ste sve moguće lekove kako biste ublažile bol, ali ništa vam nije toliko pomoglo. Jedino što možete da uradite kada dobijete menstruaciju, ostanete kod kuće i uvijete se u čebe kako bi prespavali dan.

S obzirom da se u alternativnoj medicini uveliko priča o delotvornosti marihuane, nikada vam nije palo na pamet kako ona može uticati na menstrualni ciklus. Postoji potpuno nov način da reši sve muke koje donose grčevi tokom menstruacije, a zove se “Marihuana Tampon”.

marihuana

marihuana Foto: Profimedia
Inovativna kompanija koja proizvodi medicinsku marihuanu je otkrila prirodan i efikasan način za lečenje bolnih menstruacija i pratećih menstrualnih grčeva i bolova. To zapravo nisu tamponi od marihuane već male kapsule i zovu se “Foria Relif”. Kada se ove kapsule umetnu u vaginu, moćno ublažavaju bolove.

Na sajtu kompanije piše sledeće ” Marihuana ima dugačku kulturnu istoriju upotrebe kao prirodne pomoći u ublažavanju bolova tokom menstruacije. Naša namera je da podelimo snažna lekovita dejstva ove biljke korišćenjem modernih tehnika za standardizaciju, potenciju i čistoću čime se osigurava bezbedno i pristupačno iskustvo za sve žene”.

Mali umetak baziran na kakao puteru se već prodaje kao pomoć ženama sa bolnim menstruacijama. Sa mešavinom THC i CBD, tampon veličine malog čepića treba da maksimalno opusti mišiće.

Ovo je uzbudljiva ideja za sve one dame sa mučnim menstruacijama, ali i za sve one koje ne žele da osećaju bilo kakve simptome. Potencijalno menja život svake žene koja pati od endometrioze, a smatra se da ih ima bar pet miliona.

Ako su zaista ovako uspešni tokom menstruacije postoji mogućnost da mogu olakšati bolove i tokom porođaja. Ako sve prođe kako treba, njegovo dejstvo bi trebalo da se oseti već 30 minuta nakon umetanja.

 

SD

Komentara
Očitavanje..