Postoji 7 tipova ženskih grudi: Koji oblik vi imate?

Grudi nisu samo male ili velike, već su podeljene u 7 različitih kategorija.

Ponekad izbor pravog brushaltera ne zavisi samo od veličine nego i od oblika grudi… Korpice brushaltera ne bi trebalo da vam budu velike ali ni previše uske dok bretele brushaltera ne bi trebalo da vam klize ali ni da se usecaju. Pročitajte tekst i procenite koji oblik najviše odgovara vašim grudima:

Okrugle grudi

Ukoliko su vaše grudi podjednako „popunjene“ pri vrhu i pri dnu u tom slučaju imate okrugli tip grudi. Devojkama sa ovakvim grudima nisu potrebni popunjeni brushalteri sa dodatnim „jastučićima“ kako bi popunili praznine i bolje oblikovali grudi. Njihove grudi imaju prirodno lep oblik.

Grudi sa razmaknutim bradavicama

Ukoliko vaše su vam bradavice na dojkama okrenute ka spolja onda je ovo vaš tip grudi. Čak i ukoliko vaše bradavice ne idu ka spolja nego su centrirane, ali su vaše dojke same od sebe postavljene dalje od centra grudne kosti onda i vi spadate u ovu kategoriju. Majčica-brushalter je najbolje rešenje za ove grudi jer će formirati bolji oblik i izgled grudi.

Razmaknute grudi

Ukoliko imate grudi između kojih je veliki razmak, onda je ovo vaša kategorija. Ovaj tip grudi je malo punijeg oblika nego prethodno naveden tip. Za ovakve grudi je najbolje da uzmete dublje brushlatere koji će podići vaše grudi i malo ih približiti.

Oblik suze 

Grudi u obliku suze upravo i imaju takav oblik. Ukolio su okrugle ali malo manje popunjene pri vrhu, onda imate taj tip dojki. Srećom po vas, ovo je oblik za koji je najjednostavnije pronaći brushalter jer će im svaki tip grudnjaka odgovarati.

„Tanke“ grudi

Ovaj oblik je tanji pri vrhu, puniji pri dnu, i duže su nego što su šire. Ukoliko su uz to i relativno male, vi imate tip „tankih“ grudi. Za ovaj oblik najviše odgovaraju dublji i brushalteri sa punjenjem koji će povećati veličinu grudi i malo ih podići.

Asimetrične grudi

Možda će vam zvučati čudno, ali većina žena ima asimetrične grudi, bilo da se radi o obliku ili veličini. Ukoliko vam je jedna dojka veća od druge onda definitivno spadate u ovu kategoriju. Najčešće ta asimetrija nije toliko izražena da morate da nosite specijalno pravljene brushaltere, te stoga slobodno probajte grudnjak u koji možete da stavite ili sklonite umetak pa tako nadomestite razliku u veličini ili obliku.

Oblik zvona 

Ovaj oblik je prilično sličan tipu „tankih“ grudi samo što su znatno veće. Birajte grudnjake koji će lepo prijanjati vašim grudima i koji će da spreče da vam grudi ispadaju van korpice.

Tekst priredila: Lena Sudar

izvor. cosmopolitan.rs/

Komentara
Očitavanje..